Dahlager-bluff-gate (orange-LOL!)

Mange (det vil sige to mere end min mor) har skrevet til mig og Vinsvin angående Lars Dahlagers herlige "sådan bluffer du dig igennem vin-viden-jazz"-artikel i speltposten på Ekstra-Bladet. LOL. Nogle har endda været så venlige at sige, at de synes Vinsvin er sjovere end Larz DingDong, når det handler om at skrive lollet om vin. Det er satme sødt sagt. Langt flere synes garanteret, at Lærs D-boy er laaaangt sjovere end os, og det er også fair nok.

Selv synes jeg, at Lås Dahlhejs er ganske sjov. Jeg læser Listen og grinsmiler nogle gange. "Mellemofte" er et passende udtryk for min grinfaktor, faktisk. Klapklap. Og han skriver flot, Rigsdahl(ag)er. Hahaha. Men vinartiklen var måske ikke så vidunderlig. Altså, den er jo ganske lun-uskadelig på samme måde som en Onkel-vits er det – bare mindre racistisk, selvfølgelig. LOLMAO. Men den er også lidt ærgerlig. I hvert fald hvis man elsker vin – eller noget andet kjøvenhåuner-agtigt – på sådan en grundlæggende måde. Alle rækker hånden op, hvis de gør det. Og så tilbage på xhamster. Hahaha.


Det er jo en dejlig dansk jantelovspræmis, at man helst skal være gennemsnitlig til alting. Ikke alt for politisk. Ikke alt for vidende. Ikke alt for grundig. Og det gælder åbenbart også vin. Du skal ikke vide for meget om vin, eller gøre dig for umage med vin. Og hvis du gør, så skriver Finn Nørbygaa... undskyld, Los Dalfar, en mellemspidende tekst om, at det er der ingen grund til. Vær nu jævn, for helvede. Bare sagt hyggesjovt, så ingen rigtig føler sig ramt.

"Læs op på et område på 45 minutter." Hahaha. Hvad er nu det for noget? Det er så jævnt, at det minder om Herning-området. Også geografisk-metaforisk. Kyyyyyr og LOL. Men hey, artiklen er faktisk i den finere ende af clickbait-genren, fordi der hverken er patter eller ællinger, der bliver kørt over af en majetærsker og alligevel mirakuløst overlever – i modsætning til deres andemor –, for derefter at blive adopteret af en hunged og en semi-tam hanløve på en frodig græsmark i solskin. JAAAAA! Godt filmet, iPhonade.

Sardinien eller Argentina? Det er cirka den samme tykkelse bog. LOLbøf på panden, Lørras Deelay!

Og så skjuler artiklen alligevel ikke helt Laust Dingbats proviensielle dyder. For ripasso'en står sgu stadig som en nærmest mytisk tingest fra Dagli'-Spar-hylden i skribent-erindringens udkantede tåger. Og det er på en eller anden måde sympatisk smukt. Det retfærdiggører også Lis Dehlijohns gennemført forkerte og håbløse ord om orangevin. Haha. Det er sødt. Irk. Blablabla orangevin blablabla lavet af rødvinsdruer blablabla. Hahahahaha. Kør på fri fantasti og minimal research. Og på at fucking fake sig igennem alt, der er mere dannet end serier på Netflix. AFSTEEEED!

Til sidst. Naturvin skal selvfølgelig også bashes. Fordi det har en holdning til fødevarekemi. "Njøøøøøø, tror du så, du er noget måske?" Uhauha. Hvem taler egentlig om naturvin længere? Altså udover dem, som ikke kan li' det? Det er fantastisk mystisk. Dog er sætningen "din tunge er en idiot" vidunderlig. Den er lige "cmd-c'et" og vil blive "cmd-v'et" på et senere tidspunkt. Så ved I det.

Overraskende nok nævner Laos Damhugger ikke svovl eller frugtdage eller Noma (hvilket jeg ellers troede var pre-skrevet i alle Politiken-artikler!?), men der skal vel også laves en 2.0 til sommer. Uh, uh, uh ... konceptet "terrassevin" kan man sikkert også skrive noget lunkentsjovt om. Jadajatak.

Lærs Dålmharer, jeg kan li' dig. Det skal du vide. Og jeg ved godt, at I kæmper med at få folk til at oprette sig som brugere og få folk til at betale for netindhold og papirsaviser. Hvem gør ikke det? Ingen gider at oprette sig som brugere længere. Ingen. Og absolut ingen vil betale for noget, som I har doneret gratis i så lang tid. Uhahuha, den er skidesvær. Addblock = hovedpinepinepine. Men jeg vil altid gerne drikke en flaske vin med dig, og så lover jeg at skjule min oprigtige interesse og viden om den. Vi er alle lige gode og lige kloge. Altid. Hahaha. Heeeeey, vi kan sgu da udveksle sidder-bag-en-skrivemaskine-og-gemmer-mig-jokes med hinanden. Det er vi mestre i. LOOOOOOOL'erz unite 4 realz!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.