Kinesisk vandtortur - bare med pressemeddelelser.


De er sgu ihærdige hos kommunikationsburået Holm. Eller også får de bare ultralidt eksponering på deres formentlig helslappe app. Jeg har da ellers skrevet en laaaangt blogindlæg om deres elendige ide. Hahaha. Læs den her. LOL. Men jeg tror sgu ikke, de har opdaget det, for jeg har altså lige fået denne mail fra Mettemettemette:

---

"Da jeg ikke har hørt fra dig vedr. nedenstående invitation, tillader jeg mig at sende den igen." 

---

Er det nærmest ikke en trussel? At Mette har tænkt sig at sende den samme PDF til mig i det uendelige, indtil jeg svarer. En slags kinesisk vandtortur - bare med spam?! LOL. Så jeg følte sgu nødsaget til at svare, og det kom til at lyde sådan her:

---

Hej Mette

Tak for din mail.

Jeg har ikke repliceret din fremsendte pressemeddelelse, da jeg ikke er sikker på, at jeg forstår formålet med app'en. Eller jo, jeg forstår jo godt, at Hardy's gerne vil sælge mere vin og derfor har brugt en masse penge på at udvikle en app og en forkromet pressestrategi. Det forstår jeg faktisk helt fint.

Men deri ligger hele problemet for app'en jo også. Det handler kun om at sælge vin. Hardy's vin vel og mærke. Og det har jeg som udgangspunkt slet ikke noget problem med - sælg løs, for fanden! -, men jeg har alligevel nok journalistisk anstændighed (og jeg er ikke engang journalist) til ikke at ville skrive om en enkelt vinfabriks marketingtiltag for ussel mammon - og en goodiebag er altså pænt ussel mammon.

Hvis du kan overbevise mig om, at Hardy's-app'en ikke (udelukkende!) er lavet til at sælge mere Hardy's, men er tænkt som et helt grundlæggende og unbiased søgeværktøj, så skriver jeg gerne om projektet. Men en tur på Papirøen og en mulepose (med Hardy's-logo, tænker jeg!?) er ganske enkelt langt fra incitament nok til, at jeg vil videregive et australsk tilbudskatalog forklædt som rådgivende vinparrings-app.

Send mig på en vintur til Australien, så kan vi tale om det, selvom jeg muligvis lige tager noget gamay med hjemmefra.

Alt godt. Og god dag.

Tue

---

Men hey, der er fandme allerede nogen, der har skrevet om Hardy's's's's mobiltelefonsprogram. Nå? Virkelig? Hvem mon det kunne være? Og svaret er såmænd, at det har Thomas Rydberg valgt at gøre på EB.dk. Hashtag jatak og emoticons med knuckles og glimtende Pultizer-priser. ROFLMAO. Du kan selv læse det her.

Men når man lige tænker sig om, så opfylder historien om, at Hardy's lancerer en app vel også alle nyhedskriterierne?! Kørkørkør. Aktualitet: Ja, for der findes vin og apps. Væsentlighed: Yes, for alt om vin er væsentligt. Identifikation: Yup, for Rydberg har en mobiltelefon. Sensation: Oui, for ... øhm ... den er god! Konflikt: Nemlig, for det ville der komme, hvis ikke EB skrev om det. LOLkøbt journalistik. Er det ikke bare totalt smukt? Hahahaha. Haha.

To be continued ...

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.