VANG den lømmel op fra slap. Igen.

Sjåk. Vinsvin er blevet til sådan en klassisk blog, hvor der nærmest aldrig kommer nye indlæg. Hahaha. Måske vi skulle begynde at tage med til de der prostitutionsmiddage, hvor man får lov til at spise semi-hipstermad og smage på nysællandsk sauvignon blanc, hvis man blot liiiiiige skriver noget positivt om sjasket. Og tager billeder til insta'en. "Njaa, jeg kan altså godt være kritisk jawnalischt, selvom jeg tager med til samtlige gratissmagninger-med-efterfølgende-middag". Jadukan! Vi har faktisk selv prøvet. Nejdukanikke!

Men grunden til radiotavsheden er såmænd bare, at vi har haft drønnertravlt med at lave VANG #2. Ja, du hørte rigtigt. Der kom faktisk en 2'er. Syyyyygthed. Hvad var oddsene? 1000? Og jeg tør da sådan set godt indrømme, at det måske er det bedste vinmagasin, Danmark nogensinde har set. Hvad har været bedre? Nårh ja. Erik Sørensens julekatalog. Irk. Er VANG #2 blevet perfekt? Nok næppe. Men hold dog din fede rottekæft, hvor er der meget godhed. Måske fordi jeg kun har skrevet én ud af 17 artikler. LÅL uden reklamer. Jatak.Det der sker nu, det er, at jeg inviterer dig til release af dette herlighedsmagasin.

Vi holder nemlig VANG #2-rælisfest på Il Buco den 13. november. Det er en fredag, og lortet går ned fra klokken 16-20. Ja, du er en cool cat, og måske du først kan komme klokken 21, fordi kokainen ikke sniffer sig selv på reklamebureauet, og bordfodbolden ikke spiller sig selv i freelancekollektivet. Surt show, stereohipsters. Du skal sikkert også lige instashmamme en solnedgang ved Langebro. #lifeisbeautiful. #duleverenillusion. Men hey, prøv at komme alligevel. Vi kan jo inderst inde godt li' dig, din tørvejrsregnjakke og dine Asics-sneaks.

Og hvis du er ordblind eller bare blind, så frygt ej. For der er masser af vin. MASSER, blev der sagt. Kråne Wine kommer. Oysterræich kommer. Winnieculture kommer. Og Il Båko er der jo sådan helt grundlæggende. Nu med mad! Det bliver ikke meget mere frit og lækkert og saftigt. Hov, hov, hov, Lillelund. Jeg sagde saftigt! Ikke saft. Bare rolig. Sæt dig bare ned igen. LOL.

Måske du også var til relaish på VANG #1, og måske vi endda talte sammen. Jeg husker meget lidt fra dengang (Fabio Bartolomei, din lømmel!), men jeg vil skidehamrende gerne tale om det samme igen. Det er jeg sikker på. Og kramme. Pas på, jeg har løstsiddende vin i hånden, så overraskkram mig ikke. Så pletter det. Det kan jeg godt love for. Vildkrammer = PLEEEET!

Men for fanden. Har vi en aftale? Ja eller nja, jeg skal nok. Fedt. Du ved godt, at du kan få VANG #2 med hjem som en af de første, hvis du kommer, ik'? Det er det relajs betyder. Og vi taler med – eller eventuelt uden – autograffitis fra redaktionen. Uh, hva'?

Du kan melde dig til her, så dine venner kan se, at du faktisk også kommer ud i virkeligheden. Du er blevet en anelse bleg. Det må jeg altså sige. Kom til VANG #2-release og få lidt frisk (tryk-)farve i ansigtet og en gispende brandert. Vinen er dumpandebilligt, forresten (bla bla bla noget med mobile pay eller en 20'er).

Det er forresten Justin, der har lavet billedet herover. Ja. JAAAA, for helvede! Det er ham med "kan det paneres". Han er for vild, og han har flere illustrationer i VANG #2. Du kommer, gør du ikke? Hahaha. Du er genert.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.