Status på Vinsvin lige nu. Med GIF på.

Jahrmen, det er for helvede sjælendt, at der kommer medviljeforkertstavede ord her på bloggen. Hvad sker der lige for fuldtidsjob og vinterbadning med sauna på, når masserne vil have LOLjokes og vinsvinstilsvininger?! Mundskyld. Og ellers tak til vinsmagningsinvitationer med mindre det er ham der douchebag-La Tache, er har ønologiseret druvarne.

Men for at gøre det hele pissegodt igen, så fedter vi lige for folket med en såkaldt GIF-lømmert. Denne gang handler den om, hvordan stemningen og verden er hos Vinsvin lige nu. Fristil FTW! Det kan også være, at den handler om flere ting. LOL mig lige lidt mere. Jeg sagde jo fristilstema. KØØØØR med fjollede animationer, så finder jeg på noget fårging pjattertxt bagefter. Mere brændt porrestøv på bord 19!!!!

Min indvendige reaktion, når folk siger, at vinen, jeg serverer, er for sur:


Min reaktion udadtil:


Om du må komme til VANG #2-release på fredag:


Hvor meget jeg glæder mig til at udgive VANG #2:


Mig på fredag klokken kvart over nitten. Muligvis tidligere.


Hvor meget jeg ved om Bourgogne, så'n generelt:


Folkene fra Moët & Chandon, så'n generelt:


Vin-etiketter hvor al information om vinificeringen står på:


Mouvedre:


Vin, du ikke troede, havde mus. Men som så havde mus:


Zarates albarino (køb den hos Niche Vin):


Hvad vi burde gøre ved cabernet sauvignon fra Chile:


Loire. Og bojo. Og fodboldartikler (om Sampdoria) i vinmagasiner:


Kulturgær. Og mjød. Og folk der kalder magnumflasker for helflasker:


Hvis du bliver ved med at sige, at al vin smager oxideret, fordi det ikke smager af svovl og pakkegær:


Mig på lørdag:


---

Og det var så det. Nu er det snart fredag, og så skal vi hygge og med musik og fis. LOLnørbygård. Alle er glade. Hurra, hurra, hurraaaa. Der må også snart være en stor smagning af oversøisk vin i en kæmpe kælder, satser jeg på. [Lyden af store slurke]. "Må jeg smage den dyreste?". Hahaha. Verden er så fin og bojo koster 84 kroner ex mååårms hos Pætitlant. Kør (*gurglegurgle*) kør for helvede.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.