Internettets dubiøse vinformidlere

Internettet er en herlig legeplads for folk, som ikke gør sig specielt umage. Resultatet af uumageheden ender jo alligevel bare på den virtuelle losseplads blandt LOLkatte og billeder af Michael Dyrby, der trækker forhuden heeeelt tilbage. Og denne møgblog kan da heller ikke frasige sig, at have skrevet en del indlæg (cirka alle!) uden større selvkritik eller korrekturlæsning. Men det er jo fordi, vi er fucking råck and røll.

Nå, men nu vil jeg beklæde dine øjenæbler med sjove og/eller tragiske ting fra internettet. Vi holder os nogenlunde cirka inden for den gastronomiske sfære. Altså, hvis man kan kalde denne enormt væmmelige hønsesalat for gastronomi. Jeg havde dog håbet på, at krogalningen også ville smøre smør på brødet med fingrene. Irk, og kør på at holde orden i sit køkken. Agurk. Og jeg ÆÆÆLSKER at "lav-hønsesalat-med-fingrene-på-under-et-minut-filmen" tager 2 minutter og 39 sekunder.


Så har vi også denne herlige anmeldelse af en elendig vin fra Australien. Den smager ikke af noget. Den dufter ikke af noget. Vinen er elendig, og alligevel er anmelderen så meget i lommen på importøren (og annoncøren?), at han giver giften tre ud af seks skodglas. SEND MERE VIN!, bliver er skreget mellem linjerne til alverdens importører af bulkvin. Er det ikke herligt?


Det her er bare sjovt, fordi der står "stor ost":


Jeg kan ikke finde ud af, om det her er ironisk. Hvis det er, så er det måske meget sjovt – omend også ganske kedeligt og uskarpt. Hvis det er seriøst, så er jeg målløs. Really Gastro, betvingeren af den finere madlavning? Sætningen "Det er et fuldstændig genialt indkøbstip" må da være sarkastisk? Det det være. Hva'?


Og så er der jo kongen af vin på Facebook, hr. Vollerslev, som nu er begyndt at omtale sig selv i tredje person, hvilket på en eller anden måde bare virker helt rigtigt. Og så skal vi sgu da bare drikke noget sød pærevin til hyggen. KvalmeLOL.


Og så fandt jeg bare lige den her, som selvfølgelig også skal med. Mest af alt fordi den minder om noget, der kunne have været med i Mandrillen. Jeg tænker, at Fissirul Lohman sagtens kunne finde på, at lave "spyd" som forret til en fest med godt 60 mennesker rullet ind i tæpper.


Hallåhallå. Hvis du har billeder af noget sjovhedselendighed om vin på nettet, så smid os gerne en besked på Fæishbuk. Vi poster sgu det meste. Kyyyyyyr!

1 comments:

Emil Skytte said...

Props for at lave shoutouts til Fissirul Lohman. Han får for lidt kærlighed! Hold kæft en væmmelig kro salat!

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.