De svære valg i livet (LOL)

Det er blevet den 18. (attende / addende / adtendæ) juni, og det betyder, at du skal ned og stemme. Eller måske har du brevstemt, og derfor skal du i stedet lave gullasch på øko-gris, som du lige drysser med noget MRSA og pesticidjazz og skuldersår, så det smager ordentligt. Jamen hej ÅRHUS UPDATE, din lille vanvittige troller.


Og hvad skal du så stemme? Uhhh. Det skal Vinsvin selvfølgelig ikke bestemme. Vi er jo bare en helt upartisk livstilsblog med dyrtindkøbte dybdeskabende kameraobjektiver, der skriver hvad som helst for gratis mad og/eller en mulepose med dyr valrhona i. LOL. "Hej, hvis jeg tager et billede af jeres mad og lægger det på min Instagram, må jeg så komme ned og spise gratis. Sammen med en ven, som også vil spise gratis?" OMG. Kør, kør, kør. Vi er alle White Guide-inspektører! ROFL. Men hvis du nu bevæger dig helt ned i bunden af alfabetet på stemmesedlen, når du febrilsk prøver at skrive et kryds med den snorhængende blyant, samtidig med at du snapchatter og facetimer og tweeter og facebookdødsscroller, fordi du er mobilnarkoman, så skal det nok gå alt sammen. Læg nu den telefon fra dig nogle gange, galning.

Partier uden svovl (og med en lille smule brett) FTW! Det virker så fjollet at underkende verdens nærtstående undergang, fordi vi hamrer løs i blind vækst og fracking. Ikke? Og så får du lige alle Vinsvins valgplakater i en samlet pakke.
Når det så endelig er lykkedes dig sætte det rigtige kryds, så skal du skynde dig at flygte fra mediestrømmen. Kim Bildsøe gør dig med garanti angst og irritabel. Ta' ud at spise. Fx på Rebel som har Pressoir de St. Pierre fra La Grapperie på menuen i disse dage. Uh. Det smager sjænzyk godt. Eller på Pondus (jatak!), som har fået bobler fra La Grapperie. Uh, hvor er de sure. Kør! Madsvinet har Diablesse, for satan; ja, den findes igen! Du kan også bare tage på BÆST (shiiiit, hvor var det godt, sidste gang jeg var der. NEJNEJNEJ, den lardo, dér! LABBELABBELABBE!). Gør noget, og tro på menneskeheden, mens du omvendtsavler saftig vin.

Fik jeg forresten sagt, at Grolle Noir fra Cyril le Moing er sådan helt tåbeligt godt. VALGVIN! Jeg har kun smagt volatilsyre (eller acetat? LOL!) der giver mening på samme vidunderlige måde i Cotillon de Dames fra Peron. Køb din Grolle Noir under broen. Inden jeg gør det. Du får en gratis flaske, hvis du er god til at stemme. HAHAHA. Ej, det gør du ikke. Men stem dog ordentligt, alligevel, din kapitalist.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.