Verden bliver nemmere med lister.Verden virker ganske kompliceret i disse dage.

Nummer 1: I Århus udstiller de F16-fly på rådhuspladsen som en slags evigfolkelig og hyggelig turist-attraktion. Ja tak? Altså så vores børn kan lære, at vi bomber de mennesker (uskyldige, schmuskyldige!), som ikke vil give os billig olie eller som på andre måder irriterer os. Militærparader med og for børn (og folk der drikker bubble tea). Kør på krig. Og skriv dit navn her.

Nummer 2: Mediebureauet Marvelous vil gerne vide, hvor mange unikke besøgende vi har her på siden, så vi kan lave et fremtidigt samarbejde. 2. Mig og min mor.

Nummer 3: Der er stadig folk, som stædigt holder fast i, at minimalinterventionistisk vin er rendyrket ondskab. Og som har brug for at fortælle det, selvom de godt kunne lide den minimalinterventionistiske vin, de lige har drukket. Skørt.

Nummer 4: Er White Guide udkommet. Er den?

Nummer flere-tal-samlet: Nogle dage regner det (når jeg har fri), andre dage er det solskin (når jeg er på arbejde). Hvor lang skal stilken på forgaflen egentlig være, når jeg har et underligt stel? Hvor køber jeg en gammeldags styrfitting? Har Roy Andersson ret i hans seneste film, og hvis ja, hvorfor gør vi så ikke noget ved hele konceptet for virkeligheden?

Nummer 9: Vine, hvor disse sætninger er nødvendige: "Volatilsyre dækker over en række syreforekomster, der er meget skrøbelige (således at de kan duftes, det kan man nemlig ikke umiddelbart med syre). Eddikestik er forsåvidt en type volatilsyre (der er flere, men i gamle dage sagde man eddikestik om det hele). Acetat er en type salt eller estere, der stammer fra kemiske forbindelser, der ligner - eller er - eddikesyre, så fænomenerne er nært beslægtede. Acetone fx kommer ved nedbrydning af en bestemt type acetat. Man måler normalt de to størrelser hver for sig, og skønt man lidt blander smagsindtrykkene (meget let!), så smager det også forskelligt. MEN. Jeg er IKKE biokemiker."

Nummer 10: Hvis man skænker vinene fra nummer 9 til folkene fra nummer 3 (og dermed også 4?).

Nummer 11: Fracking i Nordjylland. Og Nordsjælland. Hvad fucking helvede sker der for det? Det er forbudt i vidunderlige Bulgarien. Og ja, Hristo Stoichkov er også sejere end Michael Laudrup. Men alligevel. Det er til at græde over, at regeringen og folketinget er så slappe i koderne. Hvad sker der for, at vi var sådan et vindmølleelskende land med lyse krøller og hjemmelavet leverpostej?! Nej tak. Nu fracker vi lige lidt og spiser en skefuld MRSA. Skriv under her, bøllemis.

Nummer 12: Ugengældt kærlighed. Naturligvis.

---


Åh nej. Det er ikke mange kliks i depressive blogindlæg, hvor der hverken er kageopskrifter eller skjult reklame for chilensk vin. Shit. Det prøver jeg sgu lige at kompensere for ved at lave en ny nummereret liste over ting, som kan gøre livet lysere.

Nummer 1: Der er bare tre ting, som du helt basalt skal kunne finde ud af i livet for at få det godt. De kommer her: Vær sød ved andre mennesker. Hæld nok vin op i folks glas. Og ta' andres tallerkner med ud i opvasken. Så simpelt er livet også.

Nummer 2: Skriv til de sjaskede mediebureauer, der er ude på at købe dine ord, at du er ligeglad med unikke besøgende. Og at du ikke har lyst til at indgå et fremtidigt samarbejde med deres store kunder indenfor fødevarer. Alt er ikke til salg. Okay, det virker pænt LOL'et at skrive på en blog. De købte ords Open by Night i provinsen. KØB MIG! JEG ER BLOGGER! Men hvis nu bare vi er to-tre stykker, der skriver det. Gør det!

Nummer 3: Folk er ikke klogere end dig. Heller ikke selvom de har nogle penge og/eller et kedeligt jakkesæt på. Og engang har spist på en dyr restaurant i Kåvenhaun. Og stemmer på Venstre. Vin der er lavet af en (vinøs) håndværker og uden kemiske dikkedarer er fucking herligt. Har du smagt vine fra Les Champs Libres?

Nummer 4: Antallet af cykler, du har brug for, er det antal cykler du har + 1.

Nummer 5: Brunet smør.

Nummer 6: Ta' en virkelig god (og dyr, hvis du cirka har råd) og vidunderlig blinder med, når du skal mødes med nogle venner, som du kan li' at drikke vin med. Også selvom I skal spille CounterStrike. Fuck it, om de (=han/hun/høn) kan gætte drue, årgang eller verdensdel. Ha' det sjovt, og giv noget.

Nummer 7: Det her.

Nummer 8: Drik og spis store mundfulde. Det smager bedre.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.