Ryd forsiden. Eller: En notits er også journalistik.

Efter en ydmyg opvækst på Vestfyn. En tur i en jysk Bilka. Nogle år som ultrakapitalistisk og pseudokræatjiv reklamemenneske i Odense og Køffenhagen. En ikke fuldtendt kokkeuddannelse. Og et par nogenlunde store slurke vin. Ja, så er mit liv vel nærmest fuldendt i disse dage. Det størst opnåelige for en assenesisk rødvinshamstrer er nemlig sket. Vinsvin er nævnt på Fyns Stiftelses fineste papyrusruller.


De er helt vilde med Vinsvin. Ish. Altså lige bortset fra, at den er "københavner-centreret", "indforstået", "respektløs" og "meget lidt street". LOL (og det er åbenbart også et problem). Hold nu din fede rottekæft, hvor det kører.

Faktisk er det ret svedigt, at Stiftelsen vælger at omtale denne tåbelige blog. Jeg har tidligere harceleret en del over selv samme avis' vinøse formidlingsevner. Eller åbenlyse mangel på samme. Men nu er krigsøkserne gravet ned i noget kalkholdig H. C. Andersen-jord (MINERALITET!), samtidig med at hele det fynske ophav/øhav klikker sig ind på denne svinagtige blog for aldrig nogensinde at komme herind igen. KØR!

"Sikke da no't køvenhavner-cæntræret piiiis! Det hel' handler om tyyyynd viiiin!"

Men hey, du fynske benægter af bløde d'er. Ta' det roligt. Jeg kommer fra fucking Assens. 5610, du ved. Diskotek Lillebælt og Restaurant Mågen, som overraskende nok ikke er en Tjekhov'sk temarestaurant. Temaet er mere blød panering. Så træk vejret. Vi taler samme sprog, hvis du bare lige får de der to kilo brunsviger enten slugt eller spyttet tilbage i papkassen.

Man behøver jo ikke være enig i noget som helst af det vås, vi skriver. Bare spørg André Devald. LOL. Og ja, du må finde dine evigt tristessefyldte smagenoter (MINERALITET!) på andre cool-cat-blogs, hvis du af en eller anden mystisk grund har behov for at læse sådan noget. Eller i vores tidligste blogindlæg. Vi har fandme selv været sådan nogen. LOL. Men nu er Vinsvin sgu blevet meget fint og friskt og semi-underholdende (kan vi ikke godt strække den så langt?). Og vi er i hvert fald modigere end de fleste andre vinblågs. Hov. Hvem sagde goodie bags? Det er det Stiftelsen forveksler med respektløshed.

Så bliv hængende, centraldanske fartbumb. Vi skal nok få det godt sammen. Ellers må du lige sige til.

PS. Hey. Windows 98 og et grafisk senioraftenskolekursus i Åbenrå i start-00'erne vil gerne have deres design tilbage. LOL.

1 comments:

Amdi said...

VANG er også anbefalet på net-udgaven ;)

http://www.fyens.dk/vin/Gratis-vin-paa-net-og-papir/artikel/2680877

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.