Juice den op fra slap i Århus

Der er kommet en ond, ond, ond samling af fin vin til Århus. Det er sådan noget spontangæret og ufiltreret sjask, som ikke er lavet af hverken rosiner eller enzymer. Say what? WHAAAT! Nemlig. Det er sgu da om noget "danish for progress". LOLbranding. KØR!


Vinene er fra Råjsfård, Pætijang og Terrorajsten. Og Vinsvin, selvfølgelig. Der kommer også jazz fra Østerraiks senere i dag. Bomhans. Flaskerne står på en restaurant, som lyder lige som en lastbil, der bakker. Biiiib, biiiiib, biiiiib. Per Pallesen-joke FTW! Ja, det er motherfucking Pondus, som for et par dage siden fik sådan et billigt dækaftryk kastet i grams. Service!

"Njaaa som om. Så er de sikkert pissedyre, og man skal drikke dem på restauranten". Der får du lige et dobbeltnej tilbage, oh, du evigt skeptiske jyske forbruger. Vinene er faktisk meget lidt dyre, og du må også gerne købe dem med hjem. Hjem til Åååårhus, ååhhh. Det ville selvfølgelig være hyggeligere (og dyrere), hvis du drak dem i restaurationskiosken – i stedet for at drikke dem i smug i garagen – men det styrer du selv. Du er din egen lykkes smed (og moms-elsker).

Og hey! Der er vine med fad. Dobbelt-hey! Der er også vine med svovl. Uha, uha. Så du skal ikke være angst, selvom der selvfølgelig også er sager uden noget som helst. Du kan endda få nogenlunde gode råd af en af dem fra Vinsvin. 4 realz shizzle? For true shizzle, homie! Butiksrestauranten er åben fra det der onsdag til det der lørdag. Med undtagelse af perioden 15-16.30, hvor alle får fri. Antikapitalistisk LOOOOL. Du kan tjekke resten af porteføljen ud her, hvis du er vild med at kigge på vin, der ligger på et betongulv.

Kom hid, din vidunderlige kommende kulturhovedstadsbeboer. Det bliver tåbeligt fint.

1 comments:

Emil Skytte said...

Tak for mega nice betjening. Det er lang tid siden jeg har haft hovedet nede i en blomstervase, der dufter så svært godt som Metras' Fleurie. Lemaire-Fournier dufter af Beach Boys' Pet sounds, så enkelt kan det siges! jeg kommer snart igen!
Emil

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.