Get your VANG on

Alle taler om det. I hvert fald hvis man med alle mener min mormor. VANG. Det nye sort (sammen med amerikansk cab, selvfølgelig). Okay, okay, okay. Det nye sort/hvid, fordi vi ikke havde råd til at få trykt lortet i farver. LOLprinter. Og nu er VANG altså klar til at udkomme. 4 realz? 4 shizzlez! Det sker den 20. februar, og det er på fredag. WHAAAT?


I den forbindelse holder vi sådan noget zinzyg release-fest (læs: reception). Og nej, der er hverken coke ad libitum, jägerbombs til de første 100 eller fri entré, hvis du viser dine bryster. Eller. Jo, der er også fri entre, selvom du viser du viser dine bryster (m/k, selvfølgelig).

Lortet går ned på Ryesgade i en baggård (totalt street! kommer VICE? LOL!), hvor Bageriet holder til. Fra 16.00-20.00 og med vin til en flad 20'er eller en 4-5 frimærker, hvis du er sådan en herlig type. Hvad fandet er Bageriet, tænker du? Du er sur! Bageriet er vel egentlig bare et forsamlingshus uden tarteletter, og på fredag står både SCHÅL, Råsford og Løv-dit klar til at hælde vinøs eliksir i struben på dig. Tjek det ud her, freak.

Åh. Men skal jeg have en gave med? Altså, det ville fandme klæde dig. Men nej, du skal selvfølgelig ikke. Og hvis du i mod al forventning alligevel tager en gave med, så lad det dog for helvede være saftigt og uden cellofan. Og ikke din fars hjemmelavede vin ... med mindre din far på en eller anden måde er Mark Angelí.

Og hvad kan du så læse om i VANG? Ja, det handler om vin. Men også om krukker og ikke mindst krukke-erfaring. Om lugten af sommerhus, hvor der trænger til at blive luftet ud, men hvor stemningen er god. Om italienske nichedruer. Om kølervæske i 80'erne. Om GNAGS' grafiske identitet. Om vejen til pløret. Og en masse andre ting, som helst sikkert også kunne beskrive douche-kryptisk.

Men hvad vil jeg egentlig sige med al det her? Kom til release på VANG #1, for helvede. Jeg er der, og mig elsker du jo. LOL.

3 comments:

heinz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Fedt! Skriver i ikke også en besked ud til fundere på Booomerang?

(edit)
Hov utilsigtet selvcensur!

Dan O'Conner said...

Klar på at læse VANG - Hvordan får man fat i det?

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.