Vi skal lege på fredag

Hov. Havde du planer på fredag? Uh. De er aflyst. Ja. Aflyst. Sådan er det bare. A-f siger af. L-y-s-t siger lyst. Aflyst. Klap det, hvis du stadig ikke forstår, hvad jeg siger til dig. (KLAP, KLAP!) Ja, nu er du med på forståelsesfronten.Okay, okay, du må gerne have planer om morgenen. Men sørg for at spise godt og tungt. Grød FTW. For om eftermiddagen skal du til Nørrebro. Ja, du skal. Du går over Ray Ban-broen, og så drejer du til højre lige efter Fakta. GÅ IKKE IND I FAKTA, FOR SATAN!

Så står du pludselig på Ravnsborggade. Ja tak. Hovedåren for udstoppede fugle, overpriced porcelæn og saftig hipstervin. Og her er der fest. En fest, som du skal med til. Det er jo derfor, du har aflyst dine tidligere aftaler. Det bliver en saftigheftig fest. Og vi er der. Vinsvin, du ved. Råzfård, Pætijang, Merlin og Røthar er der også. Shock. Tal om at være overmatched på alle parametre. Lige fra skægvækst over vinviden til musfaktor. LOL.

Konceptet er egentlig pænt simpelt. For en 20'er-krone får du noget vin. So bring your motherfuckin' twenties! Og der er meget vin, du skal smage. Jeg lover det. Du kan vist også betale med plashtig, og du kan købe et turpas, som giver dig fri jazz i saftighedshulen.

Rolig, der er også mad. Og en bænk, måske. Det bliver i hvert fald phåking hyggeligt. Og vi tager rigtig god vin med. Ny vin. Nye årgange. Nye huse. Og det der cabernet sauvignon. Mua-ha-ha.

Så hold din fredagsbar, vinsmagning, LOL-aften eller networkingdouchebagfest sammen med os og de andre smukke importerer på fredag fra 16-22. Det bliver herligt. Tjek det ud her ... og her. Vi lover.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.