Sådan er du sjov med vin

Eftersom du igen har klikket dig ind på en vinblog, er det vel fair nok at konstatere, at du ikke er det sjoveste græskarhoved på villavejen – endsige dørtrappen. Men nu er Vinsvin igen på banen med en guide, som kan gøre dig lidt mindre usynlig i større selskaber (læs: flere mennesker end bare dig selv).


Vi vil lære dig, hvordan du bliver sjov med vin. Og nej, det handler ikke om at kunne rødvinsspytte et Jesus-ansigt ud på svigermors nye gulvtæppe. Eller holde en magnumflaske foran penis og gnubbe den op af fremmede kvinder – og mænd. Vi anerkender selvfølgelig morsomhedsgraden i begge ting, men lad os prøve at være blot en snert mere elegante.

Vi kører den simpelthen ind med vitser. Helt gammelskole. Hurtige punchlines, der vil få dig til at fremstå som en hurtig scooter på molen. Og lidt af en kånissør, faktisk. Skriv dem evt. ned i håndfladen eller print dem ud herfra siden, næste gang du skal til familiefest, julefrokost eller fødselsforberedelse. De virker altid.

Og brug evt. denne her feature sammen med leveringen af disse jokes. 

Joke #01: "Jeg siger altid til konen, at jeg går ned og køber frugt og grønt, når jeg skal i vinhandlen. Man må jo ikke lyve."

Joke #02: "Kender du den om manden, der ikke kunne drikke en hel flaske god rødvin alene? Nej, det gør jeg sgu heller ikke!"

Joke #03: "Jeg ved godt, hvorfor der er skuelåg på næsten al amerikansk Zinfandel. Man putter jo heller ikke en korkprop i marmeladen fra den Gamle Fabrik."

Joke #04: "Når konen be'r om, at jeg skal købe stenfri vindruer med hjem, så køber jeg altid Bourgogne!" 

Joke #05: "Jeg er rigtig sund for tiden. Jeg får mindst 750 ml frugt om dagen!"

Joke #06: "Det eneste tidspunkt, hvor jeg holder med rød fløj, det er når jeg er hos vinhandleren!"

Joke #07: "Jeg Napa lige et glas rødvin mere."

Joke #08: "Jeg har ikke noget som helst imod naturvin. Jeg sylter agurker i det!"

Joke #09: "Jeg har det med rødvin, som jeg har det med damer. De skal være lige omkring 15-16 stykker, og så skal man kunne stikke fingeren langt op i bunden!"

Joke #10: "Jeg har stor respekt for vinbønder, der laver Amarone. Jeg har selv prøvet at presse saften ud af en rosin."

Joke #11: "Rødvin var en klar medfaktor til, at jeg mødte min kone! Men det var en endnu større faktor i, at jeg har holdt hende ud så længe!"

Joke #12: "Jeg har aldrig smagt hvidvin. Men jeg ved, at jeg ikke kan li' det. Man behøver jo heller ikke bolle en anden mand i røven for at finde ud af, at man ikke er homoseksuel."

Joke #13: "Mand: Tjener, der er en flue i min vin. Tjener: Nej, det er bare svovl!"

Joke #14: "Alle børnene drak saft. Undtagen Lars, han drak Châteauneuf-du-Paft."

1 comments:

Rasmus said...

Haha, Tue! Du er for vild!

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.