Breaking: Svend Rasmussen anmelder ShellSvend Rasmussen: Min Shell-anmeldelse er heller ikke populisme.

Berlingskes madanmelder, Svend Rasmussen, bliver igen kritiseret for en populistisk madanmeldelse. Denne gang er det Shell, der blot får én stjerne. Rasmussen benægter et sammentræf mellem anmeldelsen og Legos fravalg af Shell.


Der er igen røre i den gastronomiske andedam, efter madanmelder på Berlingske, Svend Rasmussen, endnu en gang har slagtet en nyhedsaktuel restaurant i en anmeldelse. I dette tilfælde er det dog ikke engang en restaurant, men i stedet en Shell-tank, som Rasmussen kritiserer i grove vendinger.

Anmeldelsen kommer ganske belejligt, efter Shell har været særdeles meget i medierne i en historie, der handler om, at Lego har droppet samarbejdet med netop Shell efter stort pres fra bl.a. GreenPeace. Nøjagtig som som Svend Rasmussens anmeldelse af Jensens Bøfhus også kom efter en stor mediestorm. Rasmussen benægter dog noget sammentræf:

"Hvis et sted sælger mad, så er det for mig en restaurant. Derfor anser jeg også Shell som en restaurant, og så skal den selvfølgelig anmeldes. Og det handler på ingen måde om Lego-sagen. Jeg gør blot mit hårde arbejde."

I anmeldelsen kritiserer Svend Rasmussen bl.a. pølsehornenes dejstruktur og skriver "... det lykkedes til sidst at finde et (beskidt!) træbord klemt mellem bilvasken og en palle med kølevæske, og da den motorolielugtende pseudotjener en sjælden gang viste sig herude, vidste han ikke engang, om det var en surdejsdej, der omsvøbte det rædsomme stykke benmelskød i det såkaldte pølsehorn. Det var det nok ikke."

Shell har valgt ikke at kommentere på sagen, men skriver i en kortfattet Snapchat-besked, at de ikke er en restaurant, og at Svend Rasmussens anmeldelsen udelukkende handler om at vride de sidste clicks ud af en aktuel nyhedshistorie.

Anmeldelsen har allerede fået 12 likes på Facebook. Og særligt et afsnit i anmeldelsen får meget opmærksomhed på de sociale medier. Her skriver Svend Rasmussen:

"Da jeg forsøger at bestille et glas varm Viognier til at ledsage mit triste pepperoni-slice, kigger den logo-indpakkede tjener uforstående på mig og spørger, om det er mig, der har tanket for 350 kroner diesel på 5'eren."

Der er også mange, der morer sig over, at Svend Rasmussen valgte Matador Mix til dessert sammen med en Cult Shaker. Og så bliver der selvfølgelig spekuleret i, hvilke mediesag Rasmussen næste gang vil bruge i sine madanmeldelser.

---

Note: Læs her om Saftpressen.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.