Bloggertræf!!

Skt. Pauls Gade er efterhånden nok Danmarks skarpeste vinøse bloggergade. LOL. Som om det kræver noget som helst. Men i går var der bloggertræf, netop her. Heldigvis var der ganske få bloggere til stedet, hvilket hovedsageligt skyldtes, at der kun var inviteret to. Mig og ham her.

Der blev nærmest ikke diskuteret goodiebags, gastroleflen eller andre klassiske bloggerting. I stedet talte vi rigtig meget om vin, som vi godt kunne li'. Det var ret meget, viste det sig. Og ja, jeg fik da også lige sneget lidt ciderproduktionssnak ind. Det tog italienerdrengen pænt.

Men hvad fanden drikker man til sådan et tungt besat bloggertræf, når nu der ingen sponsorer eller køkkenudstyrsproducenter til at betale gildet? ROFL. Lad mig sige så meget, at barren er sat helt urimeligt højt efter i går. Sådan Sergej Bubka-højt. Og det var et smukt miks af de to bloggersfærer. Italiensk og weird: tjek. Usvovlet og weird: tjek.

Vi drak Oslavje 2004 fra Radikon. Svært heftig og fucking herlig orangevin lavet på chardonnay, pinot grigio og sauvignon blanc. Noget med tre måneders maceration og tre år på fad. Minimal intervention? Ikke så meget. Maksimal godhed? Pænt meget.


Det lugter af læder og tørrede abrikoser. Og af cirka 8-9 milliarder andre ting. Überkomplekst. I munden er det måske lidt mindre komplekst og det får også lidt mus med tiden (dog uden at jeg blev nødt til at kradse tungen ren). Det er vidunderlig, syreholdig, salt, ren og sjov vin, der både kan bælles og undersøges amok. Jeg er kæmpe fan. Og jeg er allerede lidt presset over, at skulle fremtrylle næste Skt. Pauls Gade-bloggertræfs vin. Måske jeg bare laver en goodiebag.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.