Restaurant Uformel - uden ordspil i overskriften

Nu hvor en masse andre laver jammerlighedstriste /  kønsrollestereotype / adlibitumukritiske / boligbladsbeskrivende / personlighedsforladte madanmeldelser, så prøver vi et nyt koncept hos Vinsvin. ROFL. Måske er det ikke den dybe tallerken. Badabing. Men til gengæld er det i det mindste et forsøg på at variere restaurantanmeldelseskonceptet lidt. Yes, vi kører den ind med lange ord i dag. Lixtal to your heart! Og et to-delt LOLprojekt, som er inspireret af Lars Barfoeds herlige parallelforhold til Vibeke og Helle Sjelle. Vi laver en for og imod Restaurant Uformel, hvor vi spiste i mandags. Uh.



Grunde til ikke at tage på Uformel:
  • Du har lige opdaget, at dine ben er bygget af et mærkeligt skrøbeligt pudder (?).
  • Du har for travlt med at ligegyldighedshade Jensens Bøfhus på Facebook i disse dage.
  • Hvor fanden er Shiraz'en?
  • "Tjener, der er asier i min østers."
  • Det er for svært at instagramme i det mørke.
  • Din hestekære er til reparation.
  • Du er bange for at bruge hele aftenen på at lave ordspil på twitter med navnet "uformel".
  • Ejer Claus Meyer det ikke?
  • Du får ikke gratis refill på sodapop.
  • Du drikker kun fadøl i metermål. Helst kombineret med bowling.
  • Nogle af tjenerne har garanteret tatoveringer.
  • Der er sådan noget træls og tynd bio-vin på vinkortet.
  • Du er mest til nynordisk mad. Og "en tomat er altså ikke nynordisk".
  • Der er gæster med fuldskæg og skovmandsskjorter.
  • Du spiser ikke på kæderestauranter. LOL.
  • "Er det bedre end nååårma?"
  • Du skal fandme ikke betale 750 kroner for mad og vin! Du kører til Poetsch i stedet.
  • Der er gæster med stilletter og pænt tøj.
  • De tror, de er noget.
  • "Jeg vil have min egen vin med".
  • Du kan kun li' mayonnaise lavet på foie gras. FAT DET!
  • Du er svagtseende og allergisk overfor det meste.
  • Der er retter uden fermenteringer.
  • Du spiser kun mad, der ligner en skovbund.
  • Du ringer til politiet og råber "terror, terror!", når nogen siger "cheviche".

Grunde til at tage på Uformel:
  • Du kan lave sjove ordspil med ordet "uformel" på din blog.
  • Du får årets bedste vinmatch. Tomat, peber og tatar sammen med Chardonnay fra Bonnard.
  • Kan De li' østers?
  • Tjenerne har styr på deres shit. Og tatoveringer.
  • Flowet flyder fucking flot.
  • Du vidste slet ikke, at Studiestræde fandtes på den side af boulevarden.
  • Villemade, Bonnard, Cossard og Trossen på vinmenu. Score!
  • Maden smager sådan helt psykopatagtig godt.
  • De poster aldrig billeder af (svensk) havudsigt på Facebook. LOL.
  • De sælger Tissot-bobler til 75 kroner glasset. Av, av, av.
  • Du kan godt li' syre.
  • Du gider ikke belæres om mad eller vin. Du vil bare gerne spise og drikke det.
  • Du har røntgensyn og vil gerne slappe lidt af i øjne'rn.
  • Du vil gerne møde en kendis fra teve.
  • Gråand i japansk anorak.
  • Vinkortet er sjovt, dybt og ikke-religiøst. Og der er meget af det der "tynde" vin!
  • Du elsker at råbe "teriyaki" og "yuzu" på sådan en ninjaagtig måde.
  • Brunet smør i desserter.
  • Din skovmandsskjorte kan hurtigt komme ned i Kødbyen bagefter.
  • Sygt skarp vinparring. Så'n ordentlig syg.
  • Du bliver gastronomisk udfordret uden at spise insekter.
  • Perfekt tilsmagning
  • De har åbent alle dage. Også søndag og mandag.
  • 750 kroner for fire retter mad og fire glas vin er herligt.
  • Der er sygt mange svedige retter at vælge mellem.
  • Du kan godt li' at spise på en uprætentiøs toprestaurant.
  • Dine ben er alligevel ikke lavet af et porøst pudder (!).

Altså. Lars Barfoed-testen viser, at du bare skal fucking skynde dig at få dine små tykke ben ned på Uformel. I en ruf, blev der sagt. Det er høj, høj klasse. Fantastisk mad. Åndssvagt skarpt vinmatch. Og lidt mørkt. 900 point herfra.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.