Mor trumfer goodiebag

Selvom bloggere jo nærmest lever for og af goodiebags – og gratis vin, hvilket ingen gider sende til Vinsvins-lollerne længere –, så er der altså en enkelt ting, som overgår disse skrigfarvede og logobefængte muleposer med Sanex-sæbe og Anton Berg-chokolade. Og her taler jeg selvfølgelig om SMS'er fra ens mor. Især når de lyder sådan her:

Vi skænkede din cider for gæsterne – Steen, Lone og Peter.
De/vi var alle vilde med den. Den er smukt klar, dufter dejligt
og smager vildt godt. Ikke noget med gæret og sød æblemost.
Den er frisk og let på fedeste måde. Tusind tak for den.
Alle sender hilsner til brygmesteren.

Kærligste hilsner Lone


Cideren, min mor, far og deres gæster har smagt, er fra 2012, som var mit første ciderproducerende år. Halvdelen blev god. Den anden halvdel mindre god. Og efter et par flytninger er flaskerne nu roddet sammen, så jeg ikke ved, hvad der er hvad. ROFL.

Det ser dog ud til, at min kære moder har fået den gode udgave. Hun ser da i hvert fald glad ud på billedet, som helt tydeligt ikke har noget som helst med min cider at gøre. Og jajajaja, jeg ved da godt, at ens mor kun er minimalt mere kritisk end Vinavisen, men det gør mig sgu da alligevel glad. Og stolt. Og optimistisk for 2014-produktionen, som allerede nu tegner flot. Lad os aldrig tale om 13'eren.

Så tak til min mor og hendes fødselsdagsgæster.

I dag har jeg plukket og kværnet endnu en omgang æbler. Igen paradisæbler. Uh. Syrligt?! Men det er det faktisk slet ikke. Æblerne er ret søde og ganske melede. Og smukt mørkerøde. Nu står de i smadret form i køleskabet, hvor de skal macerere i 3-4 dage. Træerne stod på Montanavej, og der er flere tilbage, hvis du er til melede og mellemsøde gnallingeæbler. LOL.

---

Og hey! Jeg skal til vinsmagning på mandag. En italiensk og bio-agtig en af slagsen i Tjøffenhaun. Og det skal jeg nok skrive om, så der endelig kan komme lidt vinsnak tilbage på bloggen.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.