Hvis pengene brænder ...

Hvis du går rundt og har lidt overskydende dinarer for tiden, så har Vinsvin et par forslag til, hvad du kan bruge dem på. Og hvis du ikke har nogen penge til overs for tiden, men i stedet har et stort æbletræ, så har vi også et forslag til dig. Så flex er vin. Flexness.

1. Du bør selvfølgelig altid købe vinene fra La Grapperie. I dag sender vi forsyninger til Rødder & Vin på Ravnsborggade,  Le Pinard i Torvehallerne og Vinkollektivet på Ryesgade, som holder vinbar i morgen - med La Grapperie på glas. Uh!

2. Der er kun én eneste ting, der kan hamle op med La Grapperies fantastiske safter. Og det er Otto Leisner. Eller i hvert fald hans humeur. Lige nu kan du købe hele Otto Leisners joke-kartotek på Lauritz.com. I kid you not. Du får fx den klassiske 17'er med i købet:


Lige nu står alle cirka 3.000 vitser til den fine pris af 8.200 danske dollars. Det vil sige cirka 3 kroner pr. vits, hvilket må siges at være et kup. Vi taler jo fandme om vitser inden for fx "flyvning", "onkler" og "salg / handel". Køb lortet her, og inviter mig på vits-aften. Så tager jeg et par flasker La Grapperie med.

3. Hvis du kender alle Leisners vitser i forvejen og stadig ikke vil købe La Grapperie (hvad fanden sker der for dig?), så kan du købe en flaske cider hos Æblerov. Cideren er stadig et æbletræshængende æble på nuværende tidspunkt, men de to gæve rovdrenge søger om erhvervsbistand/crowdfunding for at kunne opstarte en kommerciel øko-ciderproduktion. Som tak for dine enten 100 eller 200 kroner får du en flaske cider eller en stor flaske cider.

4. Hvis du ikke har nogen som helst penge til at slaske efter vitser, La Grapperie eller schmowdfunding, så kan du hjælpe Bo og Asbjørn. De laver også cider, men de vil gerne lave mere cider. Og til det har de brug for æbler. Duh! Så hvis du har et æbletræ stående i stuen eller i haven eller på lænden (friskt!), så skriv til den kære Asbjørn May. Dog har både Asbjørn og Bo utroligt tynde ben, så hvis de skal kunne pedalere rundt med æblerne på deres ladcykler, så skal æbletræet helst stå nogenlunde i København-agtigt.

---

PS. Fik jeg egentlig sagt, at jeg har 10 liter intensrød paradisæblemost stående i en spand? Det har jeg. Det bliver en utrolig smuk og helt ekstrem syrlig cider om nogle måneder. Wait for it ...

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.