Semi-dårlig samvittighed i det finske øhav

Det er bloggerens evige lod at have dårlig samvittighed over manglende tekstlig indsats. Men jeg har bare ganske få vinøse oplevelser, der er værd at skrive om, i disse dage. Jeg konsumerer godt nok vin de fleste dage, men det bliver li'som bare overskygget i interessanthedsniveau af en hel masse andre ting.

Nu skal denne herlige blog selvfølgelig ikke ende ud i en backpackende teenagerejseblog med 600 billeder af den samme solnedgang. Men for at mildne min dårlige samvittighed over ikke at skrive noget sjovtkritisksjaskprovohalløj på bloggen, så vil jeg blot vise et par billeder, der med al tydelighed synliggør vinens inferiøre sjovhedsgrad i forhold til resten af mine oplevelser her på Högsåra, hvor jeg bor de næste 2 måneder i et hus, der er så romantisksmuktstereotypt, at det nærmest virker fjollet. Lang sætning.

Og bare rolig. Det her er ikke det klassiske dødsblogindlæg. "Undskyld, jeg ikke skriver, så meget herinde længere. Det begynder jeg snart på igen, men jeg har bare så travlt med min vildt spændende coaching-uddannelse." En gif-fil. Og så indtræffer det lange bip på bloghjertescanneren og den evige radiotavshed indtræffer. Til glæde for alle, sådan set. Men det kommer ikke til at ske her. Der er alt for meget god og tåbelig vin til, at jeg kan holde mine fingre i ro.

Og så er der jo også en række hamrende sjove og endnu mere ulækre programmer om prinsgemalen, som der bør kommenteres på - og hives screenshots fra. Og vi er slet ikke begyndt på vores kamp for at få ingredienslister på vinemballage. Og der findes stadig uendeligt meget slap gastronomisk skriven (journalistik er for voldsomt et ord).

Træk vejret dybt. Se noget fodbold i fjerneren. Eller tynde ben i Alperne. Drik noget saftig vin, og så ses vi for alvor i september, hvis ikke elgen, hugormen eller den enorme og herligt tilgængelige maskinpark her på øen har sat en stopper for sjovheden.

Og ja, vi fisker meget, når vi har fri. TIl gengæld fanger vi ingenting. Derudover laver vi mad og spiser kage.

1 comments:

Hans said...

Er ikke helt sikker på at jeg vil bryde mig om at sidde sammen med dig i naturen når du har det grin og en kniv i hånden :-)

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.