Den kvadratiske tysken har sejret (igen!)


I dag fangede jeg en meget lille skalle i Brabrand Sø. Så bare rolig. Der går noget tid, før den er tømt for fisk (og hygiejnebind). Men hyggeligt var det sgu da. Med knust frikdallemad og lunken æblemost som følgesvende.

Og så bliver man da også glad, når man kommer hjem til den her fine mail:

---
Hej Tue

Man må sige, at du forstår at spidse pennen j.fr. din sidst blog. Jeg kan nu godt lide skribenter med bid – ikke at jeg synes du er fair overfor vinene serveret på seminaret. Men du skaber da debat!

Jeg fornemmer kraftigt at du savnede tilstedeværelsen af natur/bio vin - det råder vi - eller rettere sagt Krone vin og Barvin bod på i kommende Riesling Week her i uge 21. 19. - 25. maj.  Vi vil derfor gerne invitere dig ned hos Lasse d. 23. maj eller hos Niels d. 18. maj  -  Det ville faktisk være helt fint om du har lyst til at bruge en aften hos Kronevin fredag d. 23.maj fra kl. 18.00 - 23.00. Der vil nok mere være den stemning, du kan lide rundt om vinen end et klassisk Power Point flashshow... og en tysk sommelier i karrygult antræk.


Tilmelding hos Lasse - send ham en mail - Vi dækker gerne udgifter for din aften hos Kronevin, som ifølge Lasse ikke er den helt store bondegård

Bedste hilsener fra


Karin Hvidtfeldt
Tysk Vinkontor
---

Det er sgu da et stærkt comeback. Ren overskudsessens på den tysktørre måde. Jeg fucking elsker det. Sådan helt qwadratisch praktisjh gut. Og jeg håber, at Irma og InterRhone, og hvem fanden vi nu ellers har vinsvinsbashet i gennem tiden, læser med. For vi hader ikke (kun) for at hade. Vi hader bare ting, der er lortede. Hvilket en del ting er. Og vi kram-vold-elsker ting, folk og vine, der er seje. Selv når de er kapitalistiske og uenige i vores vinbeskrivelser.

Derudover har jeg udnyttet situationen til plage tyskerkontoret om at betale for min transport til Køffenhaun, så jeg kan gratistrave ned i Lasses liderlige tyskerhule og hælde saft på mig selv, som det vigtighedsmenneske, jeg er. Jeg medbringer bare min egen svovl, så tingene også bliver til at drikke. OMG. FTW.

Jeg har dog sagt, at jeg fucking skamridder Krone-arrangementet med skriftlig hadessens, hvis ikke Lasse-drengen har et karrygult silketæppe på maven den 23. maj, som for øvrigt vil gå genialt til de røde lokker. Det er sgu da det mindste, han kan gøre. Ved han ikke, hvem jeg er? Jeg ... er ... BLOGGER!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.