Masser af blue ocean i vingrej

Vinnørder har et forskruet forhold til penge. De bruger tusinder af danske dinarer på gammel brunlig juice fra Pomerol, fordi der står det rigtige navn og det rigtige årstal på etiketten. De køber tunge bøger om Rhonedalens enorme spektre af alkolholtunge grenachegryder i syd. Og de kyler gladeligt det dollarfyldte læderetui på disken for at købe rødvinsfarvet volatilsyre fra Nichefrankrig.

Derfor må det også undre, at der ikke er smidt flere kapitalistvenlige ligegyldigheder på markedet. Men bare rolig. Vinsvin har endnu engang løsningen på denne potentielle vækstherlighed. Og vi ved jo alle sammen at vækst er løsningen på samtlige problemer i verden. Nogensinde.


Her har du en liste over ting, som du bare lige skal producere, og så vil pengene rulle ind på din bankrådgiverudskældte bankkonto:

Svovlpinden: Et lille aggregat som du bare dypper ned i din vin, og så får du at vide, hvor meget eller hvor lidt svovl, der er i saften. På den måde kan naturvinshipsterne finde ud af, om vinen er helt genial og levende, og svovlbaronerne kan fortælle, om vinen er den rene eddike. Begge ting uden at smage på fermenteringsmosten. Og så kan svovlpinden selvfølgelig også bruges til at snyde hinanden med – i begge lejre. Det bliver helt sikkert en kæmpesællert.

Slyngeren: Vi har alle set det. De der helt uduelige motorikforladte mennesker, som i stedet for at slynge vinen rundt i glasset ubehjælpeligt rysteskvulper juicen, som havde de Parkinsons i tredje potens. Men det kan vi udrydde. Her kommer slyngeren. En lille maskine, der både kan skubbes ind under sengen og bæres i en middelstor håndtaske. Frem med den på bordet, sæt glasset i, og så slynger maskinen vinen rundt i glasset, som var der ikke noget i morgen.

Usikkerhedsfjerneren 2000: Du er lige begyndt at gå op i vin. Men samtidig hader du ikke at virke tjekket og smart. Bare rolig. Usikkerhedsfjerneren 2000 løser problemet. Usikkerhedsfjerneren 2000 fortæller dig, hvad du skal synes i enhver vinøs situation. Du trykker bare på en knap på den lille computer, og så fortæller den dig, at du kun (KUN!) drikker Bourgogne. På den måde virker du altid smart, kultiveret og overskudsagtig. Usikkerhedsfjerneren 2000 passer perfekt i en jakkesætslomme, og hvis du køber tillægspakken (som samtidig giver gratis porto), så hjælper den dig også med at udtale 1-2 rødvinsfokuserede kommuner i Bourgogne.

Parker-glasset: Hæld hvilken som helst vin i dit nyindkøbte Parker-glas, og så vil de indbyggede Parker-aromaer automatisk få vinen til at smage af monsterfrisk fad og enorme mængder varm frugt. På ydersiden af glasset finder du et lille display, som viser, hvor mange magiske Parker-point, vinen er kommet op på, siden du hældte den op. Ingen vin er for naturlig til at komme under 90 point – det garanterer producenten –, når Parker-glasset har smadret igennem. Kan købes hos Theis Vine og Philipson.

Naturvinsetiketgeneratoren: Du har pludselig fundet ud af, at du kun (KUN!) kan li' naturvin. Men det er jo pænt lortet, når du har en helt kælder fyldt med klassiske vine. Men bare rolig. Naturvinsetiketgeneratoren hjælper dig. Du skriver bare det originale navn på vinen, og så laver generatoren et fjollet ordspil ud af det. Men hov, der er mere. Til samme pris. For sammen med det fjollede ordspil får du også en tegning af et dyr eller en venstrehåndsakvarel. Og så printer du bare etiketten ud og klister på din klassiske vin. Bom. Nu kan du drikke hele din kælder med god samvittighed.

Stealthflasken: Er du træt af, at folk hellere vil tage billeder af vinen på bordet, end tale med dig? Så er Stealthflasken lige noget for dig. Stealthflasken er nemlig usynlig for iPhone-kameraer og kan derfor ikke registreres i Vivino eller flashes på Facebook. Med Stealthflasken følger også en samtalehåndbog uden ekstra beregning. Med denne håndbog får du værktøjerne til pludselig at skulle tale med dine venner igen i stedet for at kigge i hver jeres mobiltelefon. I samme serie findes også Stealthtallerknen og Stealthbabyen.

---

Som altid kører vi med open source hos Vinsvin, og du stjæler bare med arme og ben og tjener millioner af kroner på vores innovative sind.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.