Valentinssviner i en top 5

Jeg har det nogenlunde fint med de danskkristelige højtider. De fleste indbefatter middelsvær druk og fedtet kød. To koncepter jeg altid omfavner hjertevarmt. Det religiøse element må man blot more sig over, og de tvangskapitalistiske mekanismer kan og bør ignoreres ... fx ved at holde sig fra hele indre København / Odense / Århus fra den 15. december og frem til midten af februar.

Noget mere lunkent har jeg det med de virksomhedsskabte mærkedage. Historieløse datoer som dollarshungrende marketingfolk har skabt for at skabe anledninger til mere (mere, mere, mere) forbrug. Og vi nærmer os snart den helt store af dem. Den candyflosslyserøde februardag, hvor mænd skal forkæle deres kærester, koner eller indespærrede kusiner (den sidste er dog vist kun en tradition på Ærø) med blomster, mad, undertøj og romantiske versefødder. Yes, det er snart Valentins Dag. Og hold dog kæft, hvor skal det fejres.

Derfor har Vinsvin fundet nogle romantiskvinøse objekter, som du kan begave din udkårne med på denne kærlighedens logiske mærkedag.


Nummero 5: Den her er skøn. Det er selvfølgelig en vindekoration(?). Yup. Og den koster kun sølle 650 kroner – uden vin og fragt, dog. Men så får du til gengæld nogle meget skøre blomsterkogler og en hel del vilde og knækkede pinde på et glasfad, så dine tilbudsramte Aldi-vine kommer til at se nærmest drikkelige ud. Det er tæt på at være kunst. Køb, køb, køb den hos de interflorerende pengeiler.


Nummero 4: Det kan selvfølgelig ikke blive sødt nok på Valentins Dag. Så hvad med at kombinere den pureste sødhedsødme med at få gjort din kæreste halvsnalret? Ja, nemmere penetration findes vel nærmest ikke uden for Søpavillonen. Tak til Jam Jar Wines for at gøre tilværelsen endnu sødere med overmoden og syltetøjssød shiraz.


Nummero 3: Ingenting siger øm og dybtfølt kærlighed, som at insinuere at din kæreste er en overvægtig alkoholiker. Det er derfor dette koncept sidder lige i skabet. Og hvorfor ingen har tænkt på dette koncept før, er mig ubegribeligt. Oversøisk vin dyppet i svært billig chokolade. Hell yeah!


Nummero 2:  "Men hvad nu hvis jeg kun har to flasker skodvin og et enormt stort halstørklæde, som jeg har fundet på et værtshusgulv i Ikast?", spørger du formentlig. Bare rolig. Du kan sagtens få det til at ligne en rigtig grimt indpakket gave, som du har tænkt meget lidt over. Bare følg denne galnings opskrift.Nummero 1: Glæden fra din kæreste, når hun modtager dette kærlighedsvinøse værktøj, vil formentlig ingen ende tage. "Tak, skat. Jeg har altid ønsket mig en meterlang karaffel med et hjerte i midten," udbryder hun, for derefter at smide alt tøjet. Og vi stopper ikke her. For mon ikke der også er masser af svedig street cred at hente for dig selv, når du hiver denne romancejavertus frem til vinklubbens halvårlige Barolo-smagning? Joooooo, det tror jeg nok, der er.

1 comments:

Sandra C. said...

Jamen altså.. Fantastiske bud på den perfekte valentinsgave..
Må jeg tilføje hjemmestrikket vinkøler? Billigt og på ingen måde effektivt. Ville personliget gøre mig blød i knæene.

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.