Breaking madfotografiet


GASTRO ANSÆTTER
VINIMPORTØR
SOM NY MADFOTOGRAF

Magasinet GASTRO er blevet så imponeret af en københavnsk vinimportørs fotografiske evner, at han nu er blevet fastansat på bladet. Den nye fotograf skal give GASTRO et mere østtysk udtryk.


Michael Bodholdt er en af Københavns vigtigste importører af italiensk vin. Hans vinøse portefølje er ikke bare god. Den er intet mindre end imponerende. Rinaldi, Cerbaiona, Colleoni og Graci er bare nogle af de topproducenter, som Michael henter til Danmark via sit firma BB Vinimport.

Derfor kommer det også som en ganske stor overraskelse, at Michael nu er blevet tilknyttet GASTRO som kulinarisk hoffotograf. Men ifølge Jesper Uhrup, chefredaktør på GASTRO, er det faktisk helt naturligt.

"Jeg har fulgt Michaels fotografiske evner længe på de sociale medier. Han har en helt unik stil. En blanding af Østtyskland møder lejeboliger i Brønshøj i 70'erne møder tåget autencitet. Og det er modigt og vigtigt her i 2013, hvor madbilledet som koncept er blevet alt, alt for poleret," fortæller Uhrup.

Og der er ikke meget foodstyling, når Michael Bodholdt tager billeder. Det er ægte, råt og gerne voldsomt oplyst af en skrigende blitz, fortæller Michael og fortsætter:

"Når jeg sidder på en restaurant, så tager jeg bare mit kamera op foran ansigtet, og så tager jeg et billede. Jeg gør mig ikke i andre vinkler. Nogle gange vælger jeg at fokusere på et eller andet i billedet, andre gange går jeg efter et helt sløret udtryk," slutter Michael af med.

Som det første medie har SAFTPRESSEN fået lov til at vise Michael Bodholdts kommende billeder i januar-udgaven af GASTRO.


På billedet: Frossen fløde med guldkornsdrys, bremsesporsbrownie og til højre en selvdød ost. Og masser af flormelis, selvfølgelig.


På billedet: Semi-pocheret æg i egen kogevand skødesløst drysset med blendet gulvtæppe fra et 70'er-hjem i et udsat område.


På billedet: Letpocheret kød, smørklart på grå bund af grød. Igen og endnu engang skødesløst drysset med nedtrampet gulvtæppe.

Michael Bodholdt har dog ikke tænkt sig at stoppe foto-karrieren med GASTRO. I en SnapChat-besked fortæller han, at han planlægger en storstilet hesteportrætserie, som skal udstilles på Arken i 2014.

---

Note: Læs her om Saftpressen.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.