4 flasker kvædelicious saft

Min kvædefermentering var nået ned på 1020 Oechsle, og derfor fyrede jeg det i nogle flasker. Det er sådan jeg ruller. Væsken smager ganske fint. Mere har jeg ikke at sige til det. For jeg har for ondt i hovedet i dag til rigtigt at smage på alkohol. Det gør en aften med Niche Vin, Manfreds, Mikkeller og Liedkøb ved en. Nå, men sådan her ser lortet ud:


På trods af min mellemgrusomme hovedpine vil jeg alligevel smide 1.000 høje 5'ere efter Mikkeller på Nørrebro. Jeg er ingenlunde nogen stor ølentusiast, men jeg havde det fandme godt i de aggressivt blå omgivelser. Jeg fik 3 (4?) øl, og de var alle sammen ganske herlige. Jeg er en syredreng, så det var mit eneste krav til de bajerske udskejelser. Og (volatil-)syre var der satme i de Lambic-øl, jeg fik hældt i glasset. Det var skønt. Og jeg har en begyndende lyst til at brygge lidt øl, selvom jeg tidligere har forsvoret, at det nogensinde ville komme til at ske.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.