Breaking Philipson!


PHILIPSON WINE SKIFTER
NAVN TIL 'VED KØB AF 12'

KOKKEDAL: Det succesfulde nordsjællandske vinfirma skifter overraskende navn. Det nye navn kommer efter lange overvejelser og skal sikre, at kunder fremover køber mere af den samme vin. Navnet Hektoliter var dog længe i spil.


Af Vinnie Who

Siden Christian Philipson i 1987 startede Philipson Wine er det kun gået én vej. Opad. Succeserne har nærmest stået i kø for den dygtige vinkøbmand, og i dag er firmaet Danmarks største online vinhandel og importerer vine fra hele verden. Men fra næste uge skifter firmaet overraskende navn i følge en pressemeddelelse.

"Vi har over en længere periode oplevet, at mange kunder kun har købt 6 flasker af den samme vin. Det er i vores optik for få flasker til reelt at give nogensomhelst mening. Og det prøvede vi først at forklare kunderne via 10-12 daglige nyhedsbreve, men nu har vi valgt en mere radikal løsning. Det passer perfekt til vores rolle som klassens frække dreng", skriver vinfirmaet fra Kokkedal i pressemeddelelsen.

Prispolitik med tape
Navnet VED KØB AF 12 henviser til Philipson Wines nye prispolitik, hvor kunder, der køber mindre en 12 flasker af den samme vin, skal betale mere for vinen og samtidig får tilsendt flasker, der er klistret voldsomt til med gaffa-tape.

"Vi vil gerne skille os ud fra vores konkurrenter. Det gør vi i høj grad med vores nye navn. Og så gør vi det selvfølgelig også ved at tape vinene fuldstændig til, hvis en kunde fx kun køber 6 flasker. Med VED KØB AF 12-navnet skaber vi synergi-effekt, branding, core values, nærvær, øjenhøjde, merværdi, transparens og uniqueness. Og vi faciliterer en helt ny måde at tænke og købe vin på. Det glæder vi os meget til", siger Philipson Wine.

Køber du blot en enkelt flaske af en vin, skriver du samtidig under på, at du vil rustbehandle Philipson Wines næstældste palleløfter i løbet af det efterfølgende kalenderår. Philipson Wine fortæller dog via en SnapChat-besked, at det er flere år siden, at en kunde kun har købt en enkelt flaske hos dem.

Hektoliter gik ikke
Anonyme kilder fortæller, at der var andre navne i spil hos Philipson Wine. Hektoliter var faktisk det foretrukne navn i ledergruppen, men fokusgruppe-analyser viste, at ganske få danskere er parate til at købe en hel hektorliter vin ad gangen. Navne som 9000 liter, Meget Mere Koksaft og Cuvee Christian Deluxe var også med i opløbet.

Har du inden for de sidste 6 måneder købt vine hos Philipson Wine, hvor du ikke nåede op på 12 flasker af hver vin, vil du inden for de næste par dage modtage et girokort og en rulle tape.

---

Note: Læs her om Saftpressen.

1 comments:

Kristoffer said...

Hahaha!!

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.