En reol

Jeg har købt min første vinreol. Selvfølgelig ville jeg helst ha' haft denne her, men det blev i stedet en lidt mere klassisk tilgang til konceptet "reol" og lidt mindre afrikansk brugskunst. Og så købte jeg reolen brugt, så jeg slap for at samle den. Nu står den i min kælder og er allerede fyldt op – til dels med ganske udrikkelig hyldeblomstvin. Resten af lortet står stadig og skammer sig på kælderlgulvet over deres elendighed. Living the dream!


Ellers går det ganske fint hos Vinsvin. Vi har lige fået svovlfri prøveflasker hjem fra et vinhus, som vi måske vil importere noget saft fra. Derudover har vi fordoblet vores kælderplads, sat en plakat op (mere om det i morgen), omstukket en enkel ballon gærende æblejuice og lavet lidt organisatoriske omrokeringer, hvilket lyder tåbeligt i et firma med fire mennesker.

Seriøst, det her burde jo aldrig været blevet til et blogindlæg. Undskyld!

2 comments:

Agger said...

Jeg elsker den her blog!

Kristoffer said...

Ja, det er 1 minut jeg aldrig får igen!! pæn reol i øvrigt

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.