Dobbelt bomhans

Mens det ser lidt slatten ud med vores cider, så går det henrivende med gæringen i HQ. Det er havtornssuppen, der er begyndt at boble og lige nu smager overraskende godt. Det bliver nok aldrig stor kunst, men med masser af batonnage og endnu mere kærlighed skal det nok blive nogenlunde svedigt. Eller hamrende elendigt. Ingen ved det. Alle vil vide det. Men farven er sgu da kæk nok.


Og så er det på fredag, at lortet går ned på Amass, når Krone Vin hælder Jura-safter på folket. Sikke, sikke. Jeg glæder mig som Ulf Pilgaard glæder sig til nye rør i solariet. Jeg har ikke været på Amass endnu. Det er for dårligt. De ting jeg har hørt og set går lige i trussen på mig(?). Vinene kender jeg formentlig lidt bedre. Faktisk smagte jeg Domaine Cavarodes i går – i en kæmpe gryderet af blandede blå druer –, og det smagte urimeligt godt. Mørkt og stadig hamrende saftigt. Og med skøre brødtoner, som jeg ellers kun har fundet i Jouveaux.

Livet er ikke så trist, selvom min knallert er gået i stykker. Er der nogen, der kan reparere en Vespa Ciao fra midt-80'erne?

1 comments:

Kristian Winther said...

Har den knallert ikke været i stykker længe? God tur på Amass!

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.