Lad os være ærlige ...


Der er sikkert nogle, der har gjort det her før. Men nu synes jeg lige, at vi skal have nogle ting på plads i forhold til naturvin vs. konventionel vin. Diskussionen er efterhånden så skide kedelig.

Smager al naturvin godt? Nej
Smager al konventionel vin godt? På ingen måde
Smager noget naturvin virkelig godt? Ja
Smager noget konventionel vin virkelig godt? Ja
Giver det mening at behandle sin vinmark pænt? Ja
Er naturvin et modefænomen? Selvfølgelig
Er naturvin kun et modefænomen? Nej
Er naturvin en del af et generelt større fokus på miljøet? Ja
Drikker jeg naturvin, fordi mange seje vinfolk drikker naturvin? Ja
Kommer mine vinpræferencer til at skifte løbende? Forhåbentlig
Giver det mening at nægte at drikke naturvin? Nej
Er det endimensionelt kun at fokusere på svovl-indholdet i vin? Ja
Er det federe at lave vin uden kemikalier end med? Klart
Kan vin blive for mærkeligt? Nej
Bliver en vin bedre af ikke at være filtreret? Formentlig ikke
Er der noget naturvin som er en acquired taste? Ja
Er det kedeligt altid at referere til Parker-point? Helt vildt
Kan man afvise al naturvin som fejlfyldt? Selvfølgelig ikke
Er folk enige om at biodynamik giver god mening med grøntsager? Ja
Er nogle af de biodynamiske principper weird? Ja
Kan vin smage fantastisk på "roddage"? Selvfølgelig
Virker naturvinsdrikkere nogle gange lidt frelste? Totalt
Lyder fortalere for konventionel vin nogle gange lidt skingre? Yes
Har naturvin gjort vinscenen i København sjovere? Bestemt
Omlægger flere vinproducenter til biodynamik? Det tror jeg
Skal jeg drikke naturvin i aften? Ja
Skal jeg drikke konventionel vin i morgen? Yes

(Billedet er lånt herfra)

2 comments:

Michael Christensen said...

Yeah! Kunne ikke være mere enig. Lad os nu komme videre og få drukket noget vin.

Carlo said...

Kunne ikke være mere enig.

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.