Cidereringen er i gang

I går pressede vi en masse æble. Vi fik 180 liter ud af det, men så valgte jeg at smadre en (fucking fyldt) glasballon, og så havde vi pludselig kun 130. Jeg er stadig deprimeret over det – også selvom jeg i dag har plukket 55 kg smukke æbler for at kompensere for min håbløshed. Jeg lover at lave 50 nye liter ciderficerbar saft, drenge! Nå, men derfor bliver det her et hurtigt emo-agtigt indlæg.

Det korte og det lange er, at vi har 50 liter med vildæbler og Cox Orange. Det bliver fucking bomben, tror jeg. Derudover har vi 50 liter også med Cox Orange og blandet herlighed. Og til sidst har vi 30 liter med hovedsageligt Filipa.

Nu får væskerne lov til at stå ved 12 grader, lukket helt til og med en lille smule head space. Så stikker vi det hele om på onsdag, og så får saften lov til at fermentere lige så langsomt og stadig ganske køligt.

Her er billederne, og så fortsætter jeg lige med at skamme mig over min uduelighed. Imens kan du kaste din kærlighed efter Il Buco, hvor vi har mostereret. Hvis du ikke har været der før, bør du genoverveje alle dine fremtidige tirsdagsplaner (og tage dig sammen!).

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.