Noter fra BROR

Alt for mange blogindlæg handler om, at det er lang tid siden, at man sidst har skrevet et blogindlæg. Denne skrivende navlepilleri gider vi ikke. Vi kan blot sige, at vi har haft det sjovt den sidste måneds tid.

Vi har blandt andet brugt tiden på at spise på BROR. En virkelig god oplevelse, som igen understreger, at den klassiske udgave  af fine dining i København er ved at blive udslettet af en meget mere casual spiseform, hvor man føler sig som en del af måltidet og ikke blot statist.

Selve maden var på BROR var fin – med klare referencer til Manfreds / Relæ. Vi taler intens velsmag og nærmest ingen små dutter eller blomster. Perfektionistisk rustikt. Det passer mig fint. Jeg havde egentlig troet, at det ville være lidt vildere og mere vanvittigt, men det fungerede hele vejen igennem. Højdepunkterne var blæksprutte-snacken og boghvedeisen. Her er nogle semi-slatne billeder (vi fik ikke taget et billede af oste-anretningen, desværre):


Brød med marvsmør

Blæksprutte med smør og tang


Kyllingevinger


Multe, agurk og gran


Whole fish, variationer af kålrabi og vild brøndkarse


Svin, brændt porre og blomkålsjazz


Boghvedeis, jordbær og hyldeblomstmarengs

Vinene var selvfølgeligt naturlige. På den gode måde, omend nogle af vinene i min optik var for voldsomme til de meget porøse smage i de første retter. Særligt til multen. Og saftig og naturlig vin fra Ardeche bliver jeg nok aldrig rigtig træt af. I dette tilfælde (jeg har glemt producenten) den bedste Merlot-vin, jeg nogensinde har smagt. Måske fordi der var 30% Syrah i. Det var rigtig fint til svin og brændt porre.

Så tag endelig på BROR. Flinke mennesker og god mad kan man aldrig få for meget af.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.