Godt og dårligt nyt


I onsdags var jeg på BROR. Det skal jeg nok skrive om senere, men først er der lidt nyheder fra vinsvinsverdenen. For inden jeg tog på BROR, smagte jeg på mine hyldelde bobler – i Nordvest-udgaven. Det smagte sgu lidt skørt. Det var ikke skævt eller klamt eller helt elendigt. Problemet er, at der formentlig er kommet for meget citronskal i. Det har givet saften en lidt rengøringsagtig tone. Vi taler syntetisk citruslugt på Ajax-måden.

Det smager sådan set fint nok. Især når det er ret koldt. Men næste år skal der mere citronsaft og mindre citronskal i. Og så bliver det rigtig spændende. Lige nu har jeg bare 70 flasker med lavalkoholisk rengøringsmiddel med bobler i. Ej, det kommer til at gøre sig fint til de sidste sommerlige festligheder. Og måske det bliver bedre med lidt mere tid i flasken. Om ikke andet har jeg værtsgaver til de næste 70 fester.

Og så til den gode nyhed. For den er rigtig, rigtig god. Vores vinsælgende aktiviteter er nu reelt aktive. Vi har solgt vores første omgang naturlig Loire-vin til to svært gode københavnske restauranter. Den ene er faktisk så god, at den dasker rundt med en michelinstjerne. Av, av, av. Det er vi ganske stolte af. Så hold øje med La Grapperie, når du er på fin restaurant i fremtiden.

Måske vi fejrer den gode nyhed med den dårlige nyhed. Ajax-bobler FTW.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.