36 flasker hyldede bobler


Så er halvdelen af mine hyldebobler smidt på flaske - indeholdende hele 2.13% alkohol. Det vil sige, at vi med flaskegæringen når op på cirka 3% og en hel del restsukker. Og det er fint. En lavalkoholisk voksensodavand lavet med naturlige ingredienser. Det lyder sgu da meget skarpt, selvom voksensodavand er et slattent udtryk. Det blev til 34 almindelige flasker og 2 magnummer, som begge også tidligere indeholdt halvsød saft, nemlig fra Philippe Bonard. Street.

Og faktisk er der allerede en del bobler i flaskerne, så måske det mere bliver et voksenspringvand (bombe?) end en egentlig sodavand. Vi ser på det om et par uger, når vi åbner og smager på et par flasker iført beskyttelsesbriller og adrenalinsus.

Det andet batch står stadig og bobler i kælderen. Den vil jeg have til at gære mere ud, så den bliver nogenlunde tør og med lidt flere procenter. Jeg har også en ide om at stikke boblerne om, så det får lov til at gære færdigt uden blomster og citron. Lige nu er jeg dog bare glad for, at halvdelen af projektet er klaret, og det at det tegner til at blive ret flot og saftig juice.

Jeg anerkender dog, at det jo nærmest er blasfemisk (og sjovt) at hælde sin maximum intervention wine i disse producenters flasker ...


0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.