Pop-it-upHvis du ikke har planer for den 23. juni, så har jeg et forslag. Mit forslag inkluderer mad fra nogle af Danmarks største kokketalenter og masser af naturlig vin. Konceptet hedder TROIS, og bag det står tre kokke fra Relæ / Manfreds. Vi snakker pop-up restaurant på den vilde måde.

Hvad der skal ske, hvordan det skal ske og hvor det skal ske, ved kun kokkene. Men jeg lover, at det bliver sjovt, velsmagende og funky på den gode / interessante måde. Det kommer til at foregå et eller flere steder på Nørrebro, og du burde tage med.

På den vinøse front ved jeg selvfølgelig heller ikke, hvad der skal ske. Men jeg ved, at vinene bliver leveret af Hvirvelvin, som leverer næsten al vinen hos Manfreds og Relæ, og Melin Vin, som bl.a. leverer vin til Noma. Så forvent meget lidt svovl og meget naturlighed på den sjove måde.


Du bestiller billetter via deres hjemmeside, og du kan også følge dem på Facebook. Jeg har forresten designet logo og hjemmeside til dem. Så flink er jeg.

Det sker kun én gang, og det kommer helt sikkert til at smage bedre end din grillmad. Afsted med dig.

1 comments:

Anonymous said...

Kæresten og jeg har bestilt. Vi er klar til en overraskelse! :)

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.