Smagninger med Vinsvin

Foråret betyder ikke kun ramsløg, Raybans og høfeber. Det betyder også forårssmagninger i vinklubben Bizon. Og hvilke smagninger! Vi har nemlig allieret os med folk, der ved meget mere om vin, end vi selv gør. Og så har vi samtidig fundet nogle fantastiske lokationer, som understøtter vores temaer ganske flot.

---


Den 11. maj afholder vi en smagning, som vi kalder Øst for Paradis. Hovedfokus bliver på vine fra Georgien, men der kommer også ungarske og tjekkiske vine på bordene. Og vi har fået hele to vinøse orakler til at komme forbi og fortæller om safterne. Den ene er Stefan fra Terroiristen, og den anden er noget så eksotisk som en georgisk winemaker. Hvabehar?!

For at understøtte det østeuropæiske tema har vi valgt at placere smagningen på natklubben Drone. Stedet er måske reelt set mest østberlinsk i sit udtryk, men det lugter sgu da lidt derhenad. Jeg tror, det bliver en fantastisk og inspirerende ramme at drikke vin i.

Du kan sådan set også komme med (prisen inkluderer også mad og bællevin!). Se her.

---


Den 18. maj er temaet Vine med klumper i. Ja, vi har hugget navnet fra Pontus' bog, men det er vel egentlig okay, når det er en anden fra Rosforth & Rosforth, der kommer og fortæller om, hvorfor naturvin kan noget andet (og muligvis bedre) end konventionelle vine. Hovedfokus bliver på vinene fra Loire, og det bliver forhåbentlig godt, skørt og uden al for meget snak om svovl.

Denne smagning holder vi på Teater Grob. Hvem sagde en genopførsel af Kejserens Nye Klæder? Det er der i hvert fald nogen, der gør, når snakken falder på naturvin. Så det bliver helt sikkert en sjov og diskussionsopfordrende smagning.

Og her er billetsalget til den.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.