Imperiet vokser ... agtigt

Vi har været væk fra bloggen i noget tid, og til det kan vi kun undskylde og glæde os over, at du – tilsyneladende – stadig tjekker ind på vores ydmyge hjemmeside. Det er vi faktisk oprigtigt glade for.

Nå. Men vi har altså ikke kun drukket os i hegnet på diverse (vin-)barer hen over henholdsvis harens, lammets og Jesus-drengens finest hour. Vi har faktisk også taget en beslutning. Godt nok er beslutningen stadig en lille smule difus, men vi har i hvert fald oprettet et firma, der ikke overraskende hedder Vinsvin. Vi har endda også fået et HQ til vores nye erhvervsimperium. Se selv:Ja, godt nok er vores logo sat ind med Photoshop (som om det ligner andet?!), og der er nærmest ingen vin eller vinøsitet indvendigt. Faktisk står der bare en gammel Vespa Ciao (nogen der kender en god knallert-mekaniker?), et oliventræ og en plettet stige derinde. Men det er der nærmest en start.

Hvad der skal ske, og hvordan det skal ske, ved vi ikke helt endnu. Eller jo, vi ved godt, hvad der skal ske, men rammerne er stadig for slatne til at vi kan melde noget endeligt ud. Men det bliver spændende, og det kommer både til at være safter med og uden svovl.

To be continued ...

4 comments:

Mads said...

Spændende. Hvor er vi henne i verden?

Tue said...

Hej Mads

Det er Vesterbro. Og ja, det er ganske spændende. Har du ikke snart noget ny vin, vi skal anmelde?

Tue // Vinsvin

Mads Phikamphon said...
This comment has been removed by the author.
Mads said...

Gid jeg havde. Men det eneste skidt på hylderne lige nu er en paphvidvin som vi bruger til madlavning - og den regner jeg ikke med i gider have resterne af :)

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.