Bliv nu medlem

Som vi har fortalt om før (læs: skampromoveret), så bestyrer vi også en vinklub. Den hedder Bizon, den har cirka 120 medlemmer, og det er et ganske enkelt og fint koncept. Hver måned indbetaler du 200 kroner, og for de penge modtager du en vin, der i normal detailhandel ville koste mere end dine 200 spir. Vi er en vinøs indkøbsforening, om man vil.

Derudover afholder vi i alt fire vinsmagninger - to om foråret og to om efteråret -, for vores medlemmer (og deres venner) for kun 100 kroner. Vi taler tematiseret højkvalitetsvin, mad og simpel drukvin. Det koncept fungerer så flot.

Vinene henter du selv i kælderen hos Gerbola, så det er selvfølgelig nemmest at være medlem, hvis du bor i København eller frekventerer byen ganske ofte.

Vores mål med vinklubben er at skubbe lidt til folks vinøse præferencer. Vi vælger derfor hovedsageligt vin, som du måske ikke selv havde valgt at investere dollars i. Enten fordi vinen er sjælden, eller fordi du ikke kender området, druen eller producenten.

I denne måned er valget faldet på en Gamay fra det lidet kendte område Bugey. Vi har også købt 25% af den samlede produktion af en årgang hos en lille amerikansk (og Parker-pleasende) producent. Og så har vi selv importeret spätburgunder fra en dygtig tysk producent, som af uforståelige årsager ikke har en importør i Danmark.

Vi favner altså ganske bredt, og vi vil selvfølgelig også gerne favne dig på den vinøse og kun let erotiske måde. Så meld dig ind og smag saft, du ikke vidste, at du elskede.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.