WUV (weekend uden vin)

Der er ikke meget tid til store vinoplevelser for tiden. Vinsvinenes weekend bestod i at høste, blive 30, få et knæ på plads og holde 60 års fødselsdag. Men de næste par dage sker der fine vinøse ting.

Det er vist stadig ikke helt offentliggjort, men prøv at tjekke denne side ud, og så forstår du måske sammenhængen. Deres logo er i hvert fald flot. Spannung! Og du kan godt forvente at blive spammet snart.

Derudover er jeg blevet udvalgt til en uddannelsestur til Médoc med de gode folk fra SOPEXA. Det burde sgu kunne åbne mine øjne og smagsløg for Bordeaux'ens (sure) safter. Med på turen skal en masse aldeles kløgtige vinfolk, og det er jo fedt. Så må jeg bare leve med, at være den dumme dreng i klassen, der altid har beskidt tøj på og 11-taller løbende ud af næsen. Turen er den 16.-20. september, og der bliver blogget amok fra de franske marker, lover jeg.

Derudover, så husk at Philipson bliver 25 år i år og derfor arrangerer en masse tilgængelige og utilgængelige ting. Deres smagning på Børsen var rigtig god, sidst jeg var der. Man skulle bare lige lære at ignorere Ole Testrup-stive svenskeres fællessang.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.