Vin, bob og skribenter

Den gode Jesper Mansted har inviteret Vinsvin på en lille smagning i hans butik i morgen. Det glæder vi også selvfølgelig meget til, og der kommer selvfølgelig noter derfra umiddelbart efter. Vi håber, at hr. Mansted kan leve op til den store herlighed, Quest, som jeg købte hos ham for et par måneder siden. Av, av, av, hvor var det godt.

Dagen efter Mansted-leg er der Bob & Bobler. Og eftersom vejret er en fucking idiot, og Rasmus Holmgård er det modsatte, så bliver det i Bageriet på Ryesgade. Det starter kl. 15, og du er mere end velkommen til at komme. Der er lambrusco og asti på vinkortet.

Derudover så er vi blevet flere bloggere på Vinsvin. Nogle af dem har stadig deres debut til gode, men planen er, at der kommer mindst tre ny bloggere herinde.

  • Rens har lige drukket masser af champagne på Roskilde Festival og stor hvid Bourgogne til frokost.
  • Kenneth dyrker vin på Vestfyn, arbejder i en vinbutik på Frederiksberg og er endelig begyndt at åbne sine store flasker fra kælderen.
  • Jimmi har lige hentet 78 flasker Riesling fra Mosel og spist på 3-stjernet Michelinbasse. Derudover bruger han også ordet sjask meget.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.