Vinfestival hos Fabio


Jeg har tit kørt forbi Restaurant Fabio (tjek deres Hall of Fame; det er helt skørt.) på Falconer Allé og tænkt, hvad det er for noget. Min konklusion / mit gæt har været, at det er dårligere end Fiasco og bedre end Quatto Fontane. Men i dag får jeg så mulighed for at se restauranten indefra og smage noget af deres mad, når de i aften holder stor italiensk vinsmagning sammen med en ordentlig bunke importører.På papiret ser det ud til at blive en aldeles flot (og lang) aften. Der er dog kun nævnt producenter og ikke konkrete vine i programmet, men producenterne er i hvert fald skarpe. Her er nogle af dem:


Det er altså alle sammen producenter med en mere eller mindre vanvittig portefølje af topvine. Og jeg har prøvet at forberede mig nogenlunde optimalt ved på forhånd at definere, hvilke vine fra hvilke producenter, jeg gerne vil prøve, så vi ikke bare karter rundt. Og ja, selvfølgelig håber jeg, at jeg får lov til at smage et par årgange af Sassicaia.

Men der skal satme spyttes ud de første par timer, for min vinsvinsmakker (som har skaffet billetterne) og jeg er blevet inviteret til et ekstrashow bagefter, hvor der skal drikkes mere (og bedre?) vin og spises mere (og bedre!) mad, mens vi ser Danmark tabe 3-1 til Tyskland. Det kan blive en rigtig stor søndag, og en rigtig grim mandag.

Nu henter jeg sgu en knallert.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.