SKAT

Jeg har lige set, at jeg formentlig får en del penge tilbage i skat. Det bliver man jo glad i (skrue-)låget af, og med det samme begynder man at tænke på, hvilken vininvestering man skal fejre kapitalindsprøjtningen med. Det kommer der en post om senere.

For denne post bliver blot en lille kommentar til min bryllupsvin. Den gode Drud imponerede virkelig med sin La Garrigue ved sit herlige bryllup. Vinen peakede og imponerede mig rigtig meget, og den smagte langt flottere, end da jeg smagte den på et stillads med den smukke Alex for nogle måneder siden. Den vin kan du roligt investere i til 89 kroner flasken.

Til mit eget bryllup går jeg med planer om at servere Zweigelt. Både fordi det er lidt smart og tjekket at servere østrigsk vin på en for langt de fleste ukendt drue. For det andet smager det godt. Den vin, jeg har i tankerne, er helt sikkert ikke verdens bedste fortolkning af denne nichedrue, men den er stadig virkelig fin med flot syre og en urtet/krydret smag. Jeg tror også, at den vil være fin til en sommerdag, da den ikke har noget synderligt fadpræg. Og så er den til at betale, hvilket er en vigtig faktor, da der kommer ganske mange mennesker. Hvis jeg havde fået lidt flere penge tilbage fra den rare skattefar, så havde jeg valgt denne østrigske perle!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.