Il Senso

For en uges tid siden var jeg på Il Senso med Alex. Det var en fin oplevelse på trods af halvskidt - omend sød og smilende - betjening. Jeg er ret vild med stemningen nede i kælderen. Der er god atmosfære og intimitet, og så er vinen i højsædet, hvilket jo er henrivende.

Aftenens højdepunkt - altså udover Alex' selskab - var uden tvivl supertoscaneren Le Sughere di Frassinello 2006 fra Rocca di Frassinello. Nu er det nogle dage siden, jeg var dernede, så jeg kan ikke give den store smagsfortælling. Men jeg husker det som et virkelig, virkelig godt glas. Til små 100 kroner glasset skal det selvfølgelig også have en vis herlighedsniveau, men det var sgu flot vin.

Jeg havde egentlig mest set frem til Sagrantino di Montefalco ”Taccalite”2006 fra Tiburzi, men det skuffede ret meget. Ikke super komplekst og heller ikke videre harmonisk. Jeg håber snart, at jeg igen får en urimeligt god oplevelse med Sagrantino de Montefalco, for det har jeg reelt ikke haft siden, jeg var i Perugia for snart to år siden.

Nå, men Il Senso er helt klart et besøg værd, selvom det kræver et lille indhug i økonomien.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.