Tyskland, din designperle

Jeg har tidligere skrevet om danske vinmageres manglende fokus på design. Ja, jeg har sgu endda selv lavet nogle designs til folket, fordi det hele var så usselt. Ta' dem!

Nå, men i Berlin så jeg et vindesign, som overgår alt, hvad jeg har set tidligere. A-L-T! Kønt er det måske ikke, men det er satme markant - og ja, vel også pænt dyrt at masseproducere. Jeg stikker i hvert fald gerne høje fem, knuckles og andre street-labre håndtegn efter den her tyske designperle:

Denne flaske spätburgunder fra 1984 kostede 30 Euro i en genbrugsbutik lige ved siden af Dr. Pong. Det synes jeg, var lidt meget, da den formentlig peakede for mindst 20 år siden. Men den ville sgu være fed at have i vinsamlingen. Og hey, den bliver stadig produceret, og der er sgu ikke ændret meget på abekonceptet. Det er for sejt!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.