Podcast-tanker

Er min elskværdige podcast død? Nej. Ligger den uhelbredeligt syg i respirator med crazy eksem og så godt som ingen chance for at få en normal tilværelse igen? Narrh. Har den brug for et par hårde tryk i brystkassen og et par solide indblæsninger i luftrøret? Yes. Og det er der kommet nu. Min vagtplan på den fantastiske restaurant er nemlig lavet om, og jeg har nu mere tid til at tænke på vinpodcasts. F*cking lovely!

Hvad næste tema bliver, ja, det er jeg sgu ikke helt sikker på endnu. Men det bliver godt. Og klogt. Og jeg vil prøve at lade være med at snøvle så meget (hvilket helt sikkert ikke kommer til at lykkedes).

Jeg overvejer en podcast om Californien. Måske med Bergman?! BERGMAN! Men jeg vil også gerne tale om små producenter vs. store producenter. Vinrejser kunne også være fede at tale om. Eller en snak om, hvordan man starter en bare nogenlunde rentabel vinforretning op. Der er meget at tage fat på. Det bliver så herligt!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.