En ny udgivelse

Jeg har tidligere lavet en lille pamflet om Pinot Noir, som jeg selv var ganske tilfreds med. Og nu har jeg kastet mig over en ny online-udgivelse. Den er dog meget lidt faktuel denne gang. Tværtimod, faktisk. Den indeholder en række aldeles subjektive råd om, hvordan man som ny vinentusiast kommer bedst i gang med at elske god vin. Det skal sgu nok blive meget godt. Forsiden er dog ganske uopfindsom:


Jeg håber, at herligheden er færdig i næste uge, hvor jeg på grund af påsken har rigtig meget fri.

1 comments:

Jesper said...

Hej Tue, det lyder satme spændende med den pamflet du vil lave. Hvornår kommer den, eller er jeg bare alt for dårlig til at finde den?

Ud over det skal du have stor ros for din blog. Den er enormt underholdende, og dit udgangspunkt for i sin tid at lave den, er præcis mit udgangspunkt for at lave min. I min verden er du noget nær en ekspert. Håber jeg selv ender der. Så se lige at få den pamflet færdig ;)

//Jesper (jespersvintanker.blogspot.com)

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.