Flere svar

I dag har jeg fået to mails mere i det store mailservicetjek 3452. Jeg ved ikke helt, hvorfor der er de tal bagved eller hvorfor det står i kursiv, jeg tænkte bare, at det måske ville få konceptet til at lyde mere seriøst.

Nå, men den første mail var fra Skjold Burne, som kunne fortælle det her:

---

Hej Tue.

Tak for din henvendelse.

Jeg kan oplyse dig, at vi gennem Skjold Burne sælger en Syrah, der hedder Bellingham Basket Press Syrah, vejl. detail kr. 219,75.

Vinen ligger hos de fleste Skjold Burne forhandlere, men for en sikkerheds skyld må du hellere forespørge hos den forhandler, som du bor i nærheden af.

Under alle omstændigheder kan vinen skaffes af alle Skjold Burne forhandlere.


---

Ikke den mest sælgende mail nogensinde, men den ligger jo meget godt i tråd med de øvrige svar, hvis man ser bort fra yderpolerne i hver sin ene af lækkerhedsskalaen, nemlig Erik Sørensen Vin (lækker!) og AtomWine (ikke så lækker).

Og lidt efter svarede de gode folk fra Theis Vine således:

---

Hej Tue,

Det har jeg da et godt bud på. Nemlig fra producenten Stark-Condé Wines fra Sydafrika. Han laver en lille produktion af en vin som hedder ”Condé Syrah” fra Stellenbosch.Den laves kun i meget begrænset mængde (ca. 1600 fl.), og har ligget 22 mdr. på franske egetræsfade. Jeg har vedhæftet en beskrivelse på vinen.

Prisen er 299,95

Link: http://www.theis-vine.dk/vine/roedvin/sydafrika/coastal/stellenbosch/2004/conde-syrah-3428.asp


---

Fin stil fra Theis Vine, synes jeg. Nu mangler jeg vist bare svar fra en eller to forhandlere. Jeg er vist kommet til at stave den ene butiks navn forkert, og derfor nægter de muligvis at svare, hvilket jeg som ord-nazist synes er fair nok.

En af dagene vil jeg dele karakterer og hårde ord ud til forhandlerne, for det elsker masserne.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.