Det Store Syrahtrip: Vin #6

Yes, jeg har ændret navnet på i morgens stort anlagte vinarrangement til Det Store Syrahtrip. Det klinger bedre, synes jeg. Og lidt pompøsitet bør man ikke være bleg for.

Nå, men den ene af de fire vine, vi skal smage på, er faktisk den sjete vin. Det er nemlig Habla No. 6 (fed flaske!), som er Bodegas Hablas tredje Syrah-herlighed i husets ganske korte levetid. De andre er selvfølgelig no. 3 og no. 4, men det vidste du jo godt.

Faktisk er no. 6 stadig så ny, at den endnu ikke står på vinhusets egen hjemmeside. Den står også som "På vej" hos H. J. Hansen, selvom det var der jeg købte den. Og forresten, lad mig slet ikke begynde på historien om ekspedienten hos H. J. Hansen. Ikke lige hvad man ville ha' forventet af et højt estimeret og traditionsrigt vinfirma. Glinsende joggingtøj, really?

Så det er altså lidt svært at sige noget om vinen, især når man ikke forstår spansk. Men på bagsiden af vinen står der dog, at den smager af brombær, kirsebær, peber og grafit. Det lyder sgu da meget godt!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.