Dansk design

Jeg har ikke drukket meget dansk vin. Maksimalt 10 gange. Til gengæld har jeg set en del etiketter på danske vinflasker, og for langt de fleste gælder det, at designet er lettere ... jammerligt. Måske det er på niveau med de fleste Rondo-vine? Men faktisk har jeg både smagt ganske fine (hvide!) og ganske triste danske vine (hvide og røde!), og sådan må det vel være for et purungt vinland. Det er fint nok. Men i forhold til design burde vi danskere jo være seje. Det har vi jo tradition for. Så her til aften har jeg designet et par etiketter til den danske vinverden. De er gratis, og de er sgu også ret flotte - og let poppede og i en lidt ensporet stil.

PS. Der kommer snart et indlæg om den italienske vinmesse i lørdags. Men nu ser jeg The Big Lebowski igen.

2 comments:

Kristian said...

Meget flotte. Jeg er specielt glad for to og fire. Og man skal og bør se The Big Lebowski jævnligt.

Nanna Wang Carlsen said...

Førstegangslæser på din blog - men ikke sidstegangslæser. I like! To'eren er min favorit :)

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.