Pinot Noir

På lørdag skal jeg til endnu en vinsmagning med min kære vinnørdenovicegruppe, og temaet bliver Pinot Noir. Yes, vi skal ha' et tema. Ved sidste møde var der godt nok et 'Neuf-tema, men det var halvhjertet, og vi gjorde os ikke nok umage med rent faktisk at blive klogere. Derfor har vi nu skruet seriøsitetsknappen op på 6-7 stykker, og så skal der virkelig smages og associeres igennem.

Selv har jeg ikke oplevet nogen stor Pinot Noir-vin endnu. Der var vist et par gode til Philipson Wines vinfest på Børsen, men det var ikke nok til virkelig at gøre et indtryk. Så jeg håber virkelig, at der kommer noget stor vin på bordet, når vi mødes.

Personligt er jeg lidt i et dilemma om, hvilken vin jeg skal købe. Altså, jeg ved jo godt, at det skal være en Pinot Noir, men lige hvilken har jeg ikke rigtig nogen anelse om, fordi jeg intet ved om Pinot Noir. Men jeg ved dog, at den ikke skal være fra Bourgogne, for jeg holder Frankrig-pause. Og mit ellers elskede Spanien er bare ikke specielt kendt for deres Pinot Noir/Nero-vine. Så lige nu hælder jeg til Oregon, selvom jeg burde hælde til Californien, hvor jeg jo skal hen senere på året.

Hvis bloggens (få) læsere har nogle bud på, hvad jeg burde købe, så kom endelig frem af internettets anonymitetssfære. Den må koste 2-300 kroner, og den må gerne være en kraftkarl. Kom frisk ...

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.