Nye ligegyldigheder

Min lille Pinot Noir-præsentation er allerede blevet hentet over 100 gange. Det er jeg da glad og stolt over, samtidig med at jeg krydser fingre for, at det, jeg har skrevet, er nogenlunde rigtigt. Podcasten er kun hentet ned sølle 9 gange, så sig lige til dine venner, at de skal komme i gang med at blive klogere. Mindre kan man sgu da ikke forlange.

Derudover kan jeg informere dig om, at de fleste besøgende er inde på siden i ganske kort tid (hurtiglæsere?), og at jeg har haft 5 colombianske, 8 seychelske(?) og hele 83 russiske besøgende.

Og så må du sgu snart lige besøge Restaurant Jacobsen. Jeg ved endnu ikke, hvordan deres (vores!) vinkort står til, men hvis det er lige så godt, som den mad vi laver, så skal du glæde dig. Rigtig meget.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.