Vine på vej

Jeg har været så aldeles heldig at tiltuske mig noget gratis vin i dag. Den ene flaske ved jeg ikke, hvad bliver, men jeg ved, at jeg bl.a. bad om den her. Please, lad det være den! Jeg har gjort mig fortjent til en vin i cirka den klasse ved at hjælpe dem her med at skaffe sponsorpenge. Lad dine børn deltage i deres events, hvis du har børn med arme!

Derudover kan jeg se frem til mere kirsebærvin fra Frederiksdal Gods. Jeg tog en del billeder dernede, da jeg optog min podcast, og dem kunne de gæve gutter på godset (hvilket sagtens kunne være titlen på en lun film med Dirch Passer!) rigtig godt li', og de har derfor spurgt mig, om de måtte bruge billederne på deres nye hjemmeside. Det har jeg sagt ja til mod kreditering på siden og vin. Naturalier er det nye sort.

Så hvis du skal bruge noget fotografering, grafisk arbejde (se eks. 1, eks. 2 eller eks. 3) eller en helt tredje ting, og hvis du er klar på at betale i god vin, så bare skriv til mig. Og opgaven må rigtig gerne også handle om vin!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.