Vin-kådhed

I dag er en god dag. Det er der mange årsager til, og jeg deler dem selvfølgelig gerne med bloggens faste og løse(?) læsere. For det handler bl.a. om vin, og det ved jeg jo, at du elsker.

1. Jeg fik 12 til min eksamen på kokkeskolen, og jeg er nu klar til at drage ud i den virkelige verden efter nytår. Den virkelige verden er i mit tilfælde Restaurant Jacobsen, og hvis du ikke har spist der endnu, så er det satme om at komme afsted. Jeg lover dig for, at det er deeeelish.

2. Jeg har fået mere (rigtig, rigtig god) vin tilsendt. Bl.a. fra Estwine og fra mine tegnevenner, som faktisk også har købt vinen hos Estwine. Mere om det i næste blogindlæg, da det fortjener et indlæg dedikeret til sig.

3. Jeg holder vinaften med tre af mine gode venner i aften. Vi skal drikke 'Neuf, gamle (og formentlig døde) Bordeaux'er, og måske det også ender med at jeg hiver et par ekstra ting frem fra kælderen.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.